Audi Q7

Luksus, stil og dynamiske køreegenskaber

Audi er mange danskeres fortrukne tyske luksusbil. Audis stilfulde design og høje sans for kvalitet har været med til at slå Audi fast som et luksus bil-brand.

Kvaliteten og designet er ikke til at tage fejl af, men også Audis dynamiske køreegenskaber, er med til at sætte baren for, hvordan en moderne luksusbil skal være.

Audi Logo

Audi Motorsport 

Når man som dansker nævner Audi, er det også svært ikke at komme til at nævne, en af verdens mest succesfulde racerkører, Tom Kristensen som har vundet Le Mans hele 9 gange.

Ligesom Tom har fungeret som ambassadør for Danmark på de internationale racerbaner har han også fungeret som ambassadør for Audi på de danske landeveje.

Toms præstationer har været med til at cementere Audi i motorsportens verden. Ønsker du Audi motorsports ånden i din bil, er det Audis RS-modeller du skal kigge på. Disse modeller fås i alt fra Audi RS3 til Audi RSQ8, der i øvrigt deler motor og platform med den kontroversielle Lamborghini Urus.

Audis RS-modeller er nogen af markedets mest kraftfulde personbiler og deres populære stationcar, RS6, yder op til hele 605 hestekræfter.

Er RS6-modellen fortsat ikke nok, for den manden eller kvinden, der ønsker en hurtig bil, tilbyder Audi, deres efterhånden ikoniske sportsvogn, R8. 

Den 2 personers coupé, der i øvrigt deler motor med Lamborghini Huracan, yder op til hele 620 hestekræfter, hvilket får dig fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder.

Audi RS

Quattro

Udover fart og stilfulde designs er Audi også kendt for deres firhjulstræk. Quattro er navnet på Audis firhjulstræk og er et af markedets bedste 4-hjulstræk, som sikrer dig fremgang i alt slags terræn. Se bare videoen her

Med firehjulstræk sikrer du dig fremdrift i alt slags vejr og terræn. Og Audis firhjulstræk er måske endda markedets bedste.

”Vorsprung durch technik” 

Audis slogan er ”Vorsprung durch technik” på dansk ”Forspring gennem teknik” og dette har de alle dage levet op til, med deres innovative model-program.

Audis produktportefølje spænder bredt og som en af de få tyske brands tilbyder de en 10-cylinderet benzinmotor i deres sortiment. I den anden ende af skalaen finder vi Audis 1,0 liters 3-cylinderet benzinmotor.

Derudover er Audi også flot repræsenteret med el-biler, rettere sagt deres ”e-tron-modeller”. Her tilbyder de både sportslige modeller, mini SUV’er og SUV’er.

Lease din kommende Audi hos Poul Larsen A/S

Uanset om din kommende Audi skal være en El, diesel eller benzin, så står vi her hos Poul Larsen A/S, altid klar til at hjælpe med at finde din kommende Audi.

Desuden tegner vores værksted også service + reparationsaftale på alle nyere Audier. På den måde sikrer dette dig som kunde en budgetsikkerhed.

Audi Q8