Leasing tilbud

Få et tilbud på din drømmebil

Hvorfor du skal vælge os

Hos Poul Larsen A/S har vi mere end 40 års erfaring med salg og reparation af biler i alle størrelser. Vi har derfor en stor viden indenfor en lang række premium bilmærker, som giver os de bedste forudsætninger for at kunne rådgive dig på bedste vis. 

Vi hjælper dig fra A til Z med hele leasingforløbet: Rådgivning indenfor valg af bil – Hjemtagelse/told samt en mekanisk gennemgang af bilen – Kontraktoprettelse/plader – Salgsarbejde efter endt leasing. 

Syntes du det lyder interessant, så tøv ikke med at skrive dig op eller kontakt vores salgsafdeling på 98 11 41 39 for en uforpligtende samtale.

Vores kunder siger

Dan
Læs mere
Sælgeren Michael var super behjælpelig igennem hele processen med at finde den helt rigtige bil, hvilket gav en ekstra tryghed i et ellers meget forvirrende brugtbilsmarked. Kan kun anbefale dem, da de giver en troværdig og ærlig behandling, som ellers kan være svært at finde ved andre forhandlere.
Claus
Læs mere
FANTASTISK! Min familie og jeg har handlet ved Poul Larsen i mange år efterhånden. Altid helt FANTASTISK service. Lige fra sælgere til mekanikere. Altid en fornøjelse. Reperation, leasing og køb af bil. Aldrig har jeg været andet end fuldt ud tilfreds. De varmeste anbefalinger herfra! Pålideligt og professionelt firma.
Emma
Læs mere
Fantastisk service og rar atmosfære hos Poul Larsen A/S i Aalborg! Det er altid en fornøjelse at træde ind af døren, uanset om det er til salgsafdelingen eller værkstedet. Kasper er altid super imødekommende og går den ekstra mil for at yde den bedste service. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle bil hos Poul Larsen A/S.
Mikkel
Læs mere
Jeg har lige købt min første bil, en Tesla model 3, og jeg følte mig i trygge hænder og fik svar på de mange spørgsmål, som jeg havde. Dertil har jeg efterfølgende fået hurtigt svar hver gang, jeg har henvendt mig. Det var en fornøjelse at handle ved Poul Larsen a/s og de får mine varmeste anbefalinger.
Claus
Læs mere
Altid en fornøjelse at komme dernede, altid rigtig god service. Man kan mærke kunden er i centrum. Fik en utrolig dejlig bil med derfra.
Tidligere
Næste