FÅ ET TILBUD PÅ DIN DRØMMEBIL

Kasper Larsen

Michael Vestergaard Nielsen

Vores kunder siger

Dan
Læs mere
Sælgeren Michael var super behjælpelig igennem hele processen med at finde den helt rigtige bil, hvilket gav en ekstra tryghed i et ellers meget forvirrende brugtbilsmarked. Kan kun anbefale dem, da de giver en troværdig og ærlig behandling, som ellers kan være svært at finde ved andre forhandlere.
Claus
Læs mere
FANTASTISK! Min familie og jeg har handlet ved Poul Larsen i mange år efterhånden. Altid helt FANTASTISK service. Lige fra sælgere til mekanikere. Altid en fornøjelse. Reperation, leasing og køb af bil. Aldrig har jeg været andet end fuldt ud tilfreds. De varmeste anbefalinger herfra! Pålideligt og professionelt firma.
Emma
Læs mere
Fantastisk service og rar atmosfære hos Poul Larsen A/S i Aalborg! Det er altid en fornøjelse at træde ind af døren, uanset om det er til salgsafdelingen eller værkstedet. Kasper er altid super imødekommende og går den ekstra mil for at yde den bedste service. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle bil hos Poul Larsen A/S.
Mikkel
Læs mere
Jeg har lige købt min første bil, en Tesla model 3, og jeg følte mig i trygge hænder og fik svar på de mange spørgsmål, som jeg havde. Dertil har jeg efterfølgende fået hurtigt svar hver gang, jeg har henvendt mig. Det var en fornøjelse at handle ved Poul Larsen a/s og de får mine varmeste anbefalinger.
Claus
Læs mere
Altid en fornøjelse at komme dernede, altid rigtig god service. Man kan mærke kunden er i centrum. Fik en utrolig dejlig bil med derfra.
Tidligere
Næste

Hvem er Kasper?

Kasper sidder til dagligt med ansvaret for leasing, salg og indkøb. Kasper er søn af Poul og er født i Aalborg i 1995. Ligesom med Poul har go-kart og motorsport generelt fyldt det meste af Kaspers liv. Kasper har udover deltagelse i go-kart på verdensplan, blandt andet deltaget i Formel Renault og GT4 løb. Til dagligt bor Kasper i Aalborg med sin kæreste Signe og hund Maggie. Kasper nyder at bruge sin fritid på oplevelser sammen med kammerater og kæreste. Desuden forsøges der så vidt muligt, at helliggøre samtlige Formel 1 weekender.

Drømmebilen: Porsche 911 Turbo S 992

Drømmebilen: Under 200.000 kr. Porsche 911 Turbo S 992 (Med en udbetaling på 199.900 kr.)

 

 

Hvem er Michael?

Michael sidder til dagligt med leasing, salg og marketing. Michael er fra 1994 og er født og opvokset i Farsø. En af Michaels helt store interesser har altid været biler, hvor samtlige ferier er blevet brugt på at besøge bilhuse og bilmuseer i udlandet. Udover biler har Michael også en stor passion for styrketræning, som det meste af hans fritid går med. Til dagligt bor Michael i Aalborg med sin kæreste Caroline. Når han ikke træner eller ser på biler, bruger han sin fritid sammen med kammeraterne, familien eller kæresten. 

Drømmebilen: 2012 Audi R8 GT 5.2 FSI

 

Drømmebilen: Under 200.000 kr.