Mercedes bilmaerke

Høj klasse og kvalitet fra Stuttgart

Mercedes-Benz, premium bilmærket fra Stuttgart, har været offentligt kendt siden 1882.

Som oftest når man tænker Mercedes, tænker man høj klasse og kvalitet og dette er bestemt ikke uden grund. Mercedes har været danskernes fortrukne premium bil gennem de seneste mange år.

Nogen vil måske være tilbøjelige til at kalde Mercedes, bilen for de gamle. Men på de senere år har Mercedes helt bevist målrettet deres produkter mod det yngre publikum. Dette ved at lave et mere moderne og sporty design.

mercedes logo

AMG sportsmodeller

Hos Poul Larsen A/S, har Mercedes’ strategi givet pote, hvilket har gjort mærket til et af dem, der fylder allermest i vores leasingportefølje.

Udover at Mercedes i dag er mere moderne end nogensinde før, har de fortsat formået at bevare det driftsikre element, hvilket ikke gør det atypisk at se en Mercedes med mange 100.000-kilometer på klokken.

Når man snakker Mercedes kan man heller ikke undgå at snakke AMG. Som definerer Mercedes’ motorsportsafdeling. Udover AMG ændrer de kosmetiske detaljer på Mercedes, er det specielt det der gemmer sig under motorhjelmen, som er interessant.

De seneste mange år, har der gemt sig en 4,0 liters V8 Biturbo. Karakterisk ved denne er dens fantastiske lyd og ikke mindst rå power, der sender fra 476 hestekræfter i jorden. 

AMG’s seneste skud på stammen er deres 585 hestes SL63 AMG. Og allerede nu er det præsenteret at de kommende AMG-topmodeller, vil være 4-cylinderet hybrid modeller, med inspiration fra Mercedes’ eget Formel 1 hold.

mercedes interioer

Lease din Mercedes hos Poul Larsen A/S

Skal din næste bil være en Mercedes, sidder vi hos Poul Larsen A/S klar til at hjælpe med at fremskaffe netop den bil du søger. 

Trænger din Mercedes blot til et service, sidder vi selvfølgelig også klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag og hør mere om dig og din kommende Mercedes’ muligheder.

mercedes leasing