Et tysk premium bilmærke

Selvom vi har autoriseret serviceværksted af både Chrysler, Dodge og Isuzu, er det svært at skjule husets kærlighed til BMW.

Poul har siden barnsben været vant til at reparere BMW. Poul er også udlært på et tidligere BMW værksted. 

BMW, eller ”Bayerische Motoren Werke”, er et tysk premium bilmærke, der så dagens lys helt tilbage i 1916, som flymotor producent. I 1922 startede produktionen af biler. 

I dag er BMW hovedsagligt kendt grundet deres fantastiske køreegenskaber, baghjulstræk og ikke mindst deres række-6 cylindere motorer. I mange kredse er BMW også omtalt som en ”drivers car”, da deres baghjulstrukne modeller, stiller krav til førerens kørefærdigheder, når bilen presses til det yderste.

bmw logo

Kendt for høj komfort og kvalitet

BMW gør fortsat hvad de kan, for at følge standarderne for nutidens bilproduktion. De har derfor for første gang nogensinde lavet en produktionslinje til forhjulstrukkede biler. Dette for blandt andet at minimerer produktionsomkostninger, men også for at gøre deres biler mere alsidige. Dette har vakt stor opsigt hos BMW fans verden over, der netop har valgt en BMW grundet dens baghjulstræk.

BMW fastholder fortsat deres fantastiske køreegenskaber og er man ikke til forhjulstrukne eller baghjulstrukne biler, tilbyder BMW også deres xDrive versioner, som er betegnelsen for deres firhjulstræk.

Udover at BMW er kendt for deres høje komfort og kvalitet, er BMW også en af de bilproducenter, der har allermest fokus på fremtidens køretøj.

Se bare deres seneste præsentation af en koncept bil.

BMW er en af de mærker, som vi har flest kørende af på flexleasing. Vores kunder er tilfredse med mærket og vores indtryk er, at BMW’s modeller indfrier vores kunders ønske til UG.

Flexlease din BMW hos os

Skal din næste flexleasing bil være en BMW, så kontakt vores salgsafdeling i dag. Ligesom andre mærker tilbyder vi alle BMW’s modeller på finansiel flexleasing, operationel flexleasing, samt split leasing.

Kontakt salgsafdelingen i dag og hør mere om dine muligheder for, at din næste bil skal være en BMW.