Porsche 911 Carrera 4 GTS

Måske verdens mest ikoniske bilmærke?

Porsche må siges at være Tysklands mest ikoniske
sportsvognsbrand. Vi kan ikke tale om Porsche uden at komme ind på historien
bag.

I 1948 ramte verdens første Porsche gaden. Bilen blev bygget af Ferdinand Porsche og var altså den første der havde hans navn på kølerhjelmen.

Den første Porsche model, er kendt under navnet ”356”. Produktionen af 356-modellen, var meget omkostningsfokuseret, da man ikke mente folk havde råd til en dyrere bil, umiddelbart efter 2. verdenskrig. Derfor producerede man bilen på et savværk i Østrig og brugte komponenter fra Volkswagens ikoniske ”bobbel-model”. Blandt andet motoren, som i Porschen var optimeret til hele 40 hestekræfter.

Produktionen af 356-modellen, blev flyttet fra Østrig til Stuttgart og frem til 1965, producerede man 356-modellen, som man i dag anslår, er produceret i knap 80.000 eksemplarer.

I 1964 blev Porsches anden model præsenteret. Dette er måske den mest ikoniske bilmodel af alle, nemlig 911-modellen. Siden da er bilen produceret i hele 8 generationer, hvor af den seneste er 992-versionen, som netop er fyldt 3 år og dermed et attraktivt leasingprodukt. 911-modellen bliver fortsat produceret.

 

Porsches brand er især blevet styrket af deres succes på racerbanerne rundt omkring i verden. Specielt på Le Mans, hvor Porsche den dag i dag, er det mest vindende brand. Hovedsageligt grundet deres 911-model, som er den Porsche Model med flest sejrer.

Porsche 911

Porsche i dag

Porsche kan bryste sig med en masse beundringsværdige milepæle og for at sætte det sammen med vores forretning, som hovedsageligt er bygget på attraktive leasingaftaler til vores kunder, skal vi helt frem til 2002. Her blev Porsches første SUV præsenteret, nemlig den populære Cayenne-model. Med Cayenne-modellen ville Porsche forsøge at sammensætte de dynamiske køregenskaber fra deres sportsvogne til en luksuriøs SUV. Når man ser tilbage, må man sige at Porsche var foran deres tid. Over 15 år efter begyndte de første konkurrende sportsvognsmærker først at lave deres bud på en Cayenne. 

Ligesom med den seneste 911-model, er den seneste Cayenne-model (9Y0), fyldt 3 år i 2019. Denne model er derfor også interessant i forhold til leasing, da man også her har mulighed for at få sig den seneste model til 0,5% i registreringsafgift på en attraktiv flexleasingaftale.

Efter 12 år kan Porsche konkludere, at Cayenne-modellen har været og fortsat er en succes. Derfor blev Porsche Macan præsenteret tilbage i 2014. Macan-modellen er en mindre og billigere SUV, som virkelig har vundet kundernes opmærksomhed grundet dens sporty- og tidsløse design. Bilen er produceret på samme platform som en Audi Q5 og ligesom Cayenne-modellen, fås denne også som både diesel, benzin og hybrid.

 

Også Macan-modellens seneste generation er netop blevet 3 år gammel og dermed flexleasing egnet.

Porsche Macan

Lease din Porsche hos Poul Larsen A/S

Porsches sidste milepæl er deres entré i el-bils verdenen. Denne gjorde de sig tilbage i 2019, med præsentationen af deres Taycan-model, som nok bedst kan beskrives som en Panamera-model med el-motor. En luksuriøs velkørende 4-dørs personbil, der appellerer til kunden som ønsker Porsches ”sportyness” samtidig med at signalere bevidsthed om miljøet.

Skal din næste bil være en Porsche, står vores leasingkonsulenter som altid klar til at hjælpe med at finde den Porsche, som passer dig bedst.

Trænger den blot til service eller en evt. reparation, er værkstedet også altid tilgængelige.

Porsche