Volvo XC60

Villa, vovse og Volvo?

Vi kan hverken hjælpe med villa eller vovse, til gengæld er vi muligvis de rette, når bilen fra vores naboer skal fremskaffes.

 

Volvo blev tilbage i 2010 opkøbt af kinesiske Zhejiang Geely Holding og siden da er der sket mange ting, hvor de karakteristiske nordiske designs og høje sikkerhedsstandarder, har været med til at bane vejen for det svenske brand.

Volvo bliver fortsat produceret i Sverige derudover bliver Volvo også produceret i USA og Kina.

Som noget unikt ved Volvo, blev deres produktionslinjer, efter ejerskiftet standardiseret. Dette for at spare på produktionsomkostningerne. Dette ser man hos flere og flere mærker i dag, men tilbage i tiden var Volvo en af de første. Dette karakteriseres, ved at alle deres modeller ligner meget hinanden og tit og ofte er det de samme komponenter, der går igennem de forskellige modeller.

Standardiseret drivlinje

Ligesom man vælger at bruge de samme komponenter gennem de forskellige modeller, for at spare penge, har Volvo også valgt at standardiserer, deres motorudvalg. Af samme årsag er det kun Volvos XC40-model der tilbydes som 3-cylinderet ellers fås resten af deres modelprogram kun som 4-cylinderet diesel, benzin eller hybrid. Her er det kun motorstyringen der er til forskel på eksempelvis deres 150 hestekræfters dieselmotor og deres 235 hestekræfters dieselmotor.

 

Slut 2020 ramte Volvos første el-biler de danske veje. Først med deres XC40 ReCharge model og efterfølgende deres C40 ReCharge model. Disse to modeller kan muligvis ses som startskuddet på en ambitiøs og målrettet klimaplan. Volvo har nemlig som målsætning kun at sælge el-biler i 2030. Derudover har de til målsætning at være klimaneutrale i 2040.

Volvo V90

Udover Volvos ambitiøse klimamål, er sikkerhed også et ord der ofte associeres med Volvo. Volvo leverer nemlig nogen af markedets sikreste bilmodeller. Som et led i det, har de eksempelvis begrænset alle deres modeller til en tophastighed på 180 kilometer i timen.

Desuden har alle deres modeller opnået 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhed 

Leder du efter en bil hvor sans for design, sikkerhed og klima er i førersædet, så er Volvo et godt bud på en kommende bil til netop dig.

Hos Poul Larsen A/S har vi alle dage haft mange Volvo-modeller kørende i vores leasingportefølje. Specielt XC60, XC90, V60 og V90, har været interessante modeller for vores kunder.

 

Attraktiv flexleasing af alle modeller

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi attraktiv flexleasing af alle typer Volvo modeller. Vi sidder hver dag klar til at rådgive netop dig, med hvilken Volvo, som passer dig bedst.
Kontakt salgsafdelingen i dag til en uforpligtende snak.

Volvo