Land Rover header

Kundernes foretrukne SUV

Land Rover, der er også kaldes Range Rover i daglig tale er vores leasingkunders foretrukne SUV.

Selvom Land Rover er et enkeltstående bilbrand, har de lige nu kun 6 modeller i deres program:

  • Range Rover
  • Range Rover Sport
  • Range Rover Velar
  • Range Rover Evoque
  • Defender
  • Discovery

 

SUV’ere med firhjulstræk 

Land Rover produceres kun som SUV med firhjulstræk. Land Rover har altså være meget målrettet ved produktion af deres biler, hvilket er kommet til udtryk specielt i deres køreegenskaber, hvor Land Rover virkelig skiller sig ud fra konkurrenterne.

Land Rovers anmelderroste firhjulstræk, er lavet til at kunne komme frem i alt slags terræn. Derudover er det også lykkes dem at lave en bil der kører yderst komfortabelt på almindelig landevej.

land rover logo

Firhjulstrækkere for enhver smag

Specielt Land Rover Range Rover Sport er en model, mange af vores kunder har glæde af. Bilens komfort måler sig ikke med andre i klassen og ønsker man dét ekstra, er Sport-modellen et nærliggende valg.

Vil man videre op af ”Land Rover-stigen” skal man kigge på Land Rovers flagskib, Range Rover. Bilen tilbyder det ultimative luksus og komfort og skal sammenlignes med bland andre Bentleys Bentayga-model.

Land Rover er lig med komfort og luksus, trods dette holder Land Rover fortsat fast i deres DNA om at være nogen stærke og terrængående SUV’s. Dette viser Land Rover med deres Defender model, der er skabt til et hårdt og barskt miljø.

koerende range rover

Range Rover

Er den ypperste model, når man nævner Land Rover. Bilen tilbyder måske bilverdenens bedste komfort, sikkerhed samt mest innovative udstyr.

Range Rover Sport

Sport-modellen er et nummer mindre end Range Roveren, denne skal sammenlignes med BMW X5, Mercedes GLE og Audi Q7. Range Rover Sport-modellen er den mest populære i vores leasingportefølje og udover at have lækkert udstyr og komfort i særklasse, tilbyder den blandt andet også at kunne trække 3.500 kg. På krogen.

Range Rover Velar

Velar-modellen er Range Rovers nyeste model, som kom på gaden tilbage i 2017. I forbindelse med New York Autoshow i 2018, blev modellen kåret til verdens smukkeste bil og dette mener vi hos Poul Larsen A/S er fuldt ud fortjent. Velar-modellen er bygget på samme platform, som Jaguars F-Pace model.

Range Rover Evoque

Dette er Land Rovers mindste model. Bilen kan sammenlignes med BMW X3, Audi Q5 og Mercedes GLC. Ligesom andre Range Rover modeller, er Evoque modellen kendt for sit flotte udseende og kan til forveksling ligne en lille udgave af det der er kåret til Range Rovers flotteste model, Range Rover Velar.

Defender

Dette er Land Rovers ældste og mest ikoniske model. Defender modellen trækker rødder helt tilbage fra 1948, hvor Land Rover oprindeligt er fra. Defender-modellen blev oprindeligt bygget til militæret, som konkurrent til Willy’s Jeep. Defender modellens holdbarhed blev det der definerede Land Rovers fremtid og specielt i marken og terrænet, gjorde Defender modellen indtryk på Land Rovers kunder. 

Discovery

Land Rover Discovery er måske den mest alsidige af Land Rovers model program, med mulighed for montering af blandt andet 7 sæder. Trods dette er der ikke mange indregistrede i Danmark, hvilket kan undre os. Da bilen er udstyret med en masse innovativt udstyr og desuden er blevet rost for dens gode komfort.

Attraktiv flexleasing af alle modeller

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi attraktiv flexleasing af alle typer Land Rover modeller. Vi sidder hver dag klar til at rådgive netop dig, med hvilken Land Rover, som passer dig bedst.
Kontakt salgsafdelingen i dag til en uforpligtende snak.