finansiel flexleasing

Finansiel flexleasing af biler

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi både finansiel og operationel flexleasing, samt split-leasing. Poul Larsen A/S har eksisteret siden 1980 og hver dag bestræber vi os på at imødekomme vores kunders behov. Både når det gælder leasing af bil, men også når det gælder service og reparation af bil.

I nedenstående indlæg har vi samlet det vi mener du skal vide omkring finansiel flexleasing. Vi sidder selvfølgelig også altid klar til at drøfte dine muligheder, som ny leasingkunde hos os.

Finansiel flexleasing er vores mest efterspurgte finansieringsprodukt. Der findes som udgangspunkt to typer finansielle leasingtyper: Privat finansiel flexleasing og erhvervs finansiel flexleasing.

Som man næsten kan gætte sig til, er finansiel leasing både egnet til private og erhvervsbrugere.

Det essentielle ved finansiel flexleasing er, at man afskriver på bilen uden registreringsafgift og uden moms. Det vil sige beløbet der afskrives på er mindre end hvis man købte det. Lige såvel er kapitalbindingen også mindre.

Ved finansiel flexleasing står du som leasingtager for eventuelle reparationer, service, vedligehold og den angivet restværdi. Her er det altså dig, som står med risikoen, ligesom hvis du havde købt bilen på normalvis. Typisk er finansiel flexleasing billigere end operationel, men budgetsikkerheden er heller ikke den samme, som ved en operationel aftale.

Service og reparationsaftaler tilbydes

Hos Poul Larsen A/S, tilbyder vi at tilvælge service og service + reparationsaftaler til din finansielle flexleasingaftale. Og desuden tilbyder vi også operationel flexleasing på alle vores flexleasingbiler, dette kan du læse mere om her.

Finansiel flexleasing er egnet til flere forskellige typer kunder. Hovedagligt kunder der ønsker biler fra 400.000 kr. og op på fuld dansk registreringsafgift.

Finansiel flexleasing er også værd at kigge på, hvis man både ønsker en sommer- og en vinterbil. Dette kaldes også finansiel sæsonleasing. Her kan man eksempelvis lease en cabriolet i 6 måneder om sommeren og en SUV i 6 måneder om vinteren.

En anden stor fordel ved at tegne en finansiel flexleasing aftale på sin kommende bil er at de begrænsede afskrivninger på det leasede køretøj. Bilen bevares uden dansk registreringsafgift og dette giver derfor et større marked at kunne sælge bilen på og dermed kan man altså også få en højere pris, da efterspørgslen ganske enkelt er større i hele Europa ift. lille Danmark.

Hos Poul Larsen A/S har vi specialiseret os i både finansiel- og operationel flexleasing af biler der er over 36 måneder gamle. Så ønsker du en bil som fx BMW, Audi, Mercedes, Volvo, Porsche, Land Rover eller Jeep, så er vi muligvis det rette match!

 

Leasing af mercedes

Har du spørgsmål til finansiel flexleasing?

Er du stødt på spørgsmål vedrørende finansiel flexleasing, er du altid velkommen til at kontakte os på 98 11 41 39 eller salg@poullarsenas.dk og du er selvfølgelig også altid velkommen til at svinge forbi vores forretning på Gammel Gugvej 59, 9000 Aalborg.

Her sidder vi altid klar til at svare på spørgsmål, så du kan få skabt dig det rette beslutningsgrundlag, når både valg af bil og finansieringstype skal træffes.

Læs mere om garanti på vores leasingbiler her