Operationel leasing

Operationel leasing

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi både finansiel og operationel flexleasing, samt split-leasing. Poul Larsen A/S har eksisteret siden 1980 og hver dag bestræber vi os på at imødekomme vores kunders behov. Både når det gælder leasing af bil, men også når det gælder service og reparation af bil.

I nedenstående indlæg har vi samlet det vi mener du skal vide omkring operationel flexleasing.

Vi sidder selvfølgelig også altid klar til at drøfte dine muligheder, som ny leasingkunde hos os.

Operationel flexleasing er til dig der ønsker tryghed omkring din biløkonomi. Ved operationel flexleasing sikrer du dig ganske enkelt, mod ubehagelige økonomiske overraskelser.

 

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi operationel flexleasing til både private og erhverv.

Ved operationel flexleasing lægger man som leasingtager en udbetaling og en fast månedlig ydelse. Efter endt leasing afleverer man køretøjet tilbage. Man skal altså ikke bekymre sig om et videresalg, alt dette står vi som forhandler indenfor. En leasingperiode kan være alt fra 1 måned til 60 måneder, alt efter hvad leasingtager ønsker. Når leasingperioden er udløbet, tilbageleveres bilen hos os og eventuelle skader vil blive gjort op.

Hvorfor er operationel flexleasing godt til dig, der ønsker budgetsikkerhed?

Kort sagt er stort set alt inkluderet i en operationel flexleasingaftale. Det vil sige nummerplader, hjemtagelsesomkostninger, syn, toldsyn, service og eventuelle reparationer.

Du har som leasingtager udover selve leasingaftalen, kun forpligtet dig til at betale: Brændstof, vægtafgift, forsikring og eventuelle skader.

En operationel flexleasingaftale er blandt andet beregnet ud fra, hvad det koster at drifte det leasede køretøj i leasingperioden. Det vil sige at de samlede betalingsforpligtigelser følger antal kørte kilometer i leasingperioden. Kører man mange kilometer koster det mere, kører man færre kilometer koster det mindre.

Operationel leasing er til dig der ønsker tryghed og overblik over din biløkonomi. Operationel flexleasing er oftest en smule dyre end finansiel flexleasing, til gengæld kommer der ingen ubehagelige overraskelser, som man kan risikere på et almindeligt køb eller finansiel aftale.

 

Mercedes C43

Vi er specialiseret i leasing af biler, der er over 36 måneder gamle

Hos Poul Larsen A/S har vi specialiseret os i både operationel- og finansiel flexleasing af biler der er over 36 måneder gamle. Så ønsker du en bil som fx BMW, Audi, Mercedes, Volvo, Porsche, Land Rover eller Jeep, så er vi muligvis det rette match!

Er du stødt på spørgsmål vedrørende operationel flexleasing, er du altid velkommen til at kontakte os på 98 11 41 39 eller salg@poullarsenas.dk og du er selvfølgelig også altid velkommen til at svinge forbi vores forretning på Gammel Gugvej 59, 9000 Aalborg. Her sidder vi altid klar til at svare på spørgsmål, så du kan få skabt dig det rette beslutningsgrundlag, når både valg af bil og finansieringstype skal træffes.