Er der garanti på min leasingbil?

 

Som oftest er svaret nej, men hos Poul Larsen A/S tilbyder vi 1 års garanti på alle vores leasingbiler, som vi selv har været med til at udvælge.

Garantien vil altså være inkluderet i din leasingaftale gennem os.

Man fristes måske til at tro, at vi lægger evt. garantiomkostninger oveni vores leasingtilbud, men sådan hænger det faktisk ikke sammen.

Når vi finder biler til vores kunder, bruger vi ekstra meget tid på at udvælge den helt rigtige bil. Udvælgelsesprocessen, er det der stiller garantien. Vi har med andre ord, så stor tillid til at vi kan finde den rigtige bil, at vi kun lægger ganske få kroner til side for at dække evt. garantireparationer.

Og hvem vil ikke betale det, for at sikre sig mod uforudsete udgifter?

Læs mere om import af bil HER 

Udvidet garanti og budgetsikkerhed

Nogen af vores kunder ønsker også at lease deres bil i mere end 1 år, derfor tilbyder vi også en udvidet garanti på alle vores leasingbiler. Faktisk stiller vi garanti på biler i helt op til 8 år! Prisen for garantien afhænger af bilens alder, km-tal, garantiperiode og motorstørrelse.

Ønsker man helt at slippe for uforudsete udgifter, tilbyder vi vores service- og reparationsaftale. I denne aftale er alt vedligehold og eventuelle reparationer inkluderet. På den måde kan du som leasingtager, kører trygt, godt og bekymringsfrit, når du har denne aftale tilknyttet bilen. Læs mere om vores service aftale her

Hvorvidt du skal vælge den ene eller anden løsning, afhænger meget af dine egne ønsker, bilens km-stand og alder. Det er her vi kommer ind i billedet og glædeligt hjælper dig, med at finde den aftale, som passer dig bedst.

Men én ting er sikkert, uanset hvad er der altid 1 års garanti inkluderet, når du leaser din bil hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak omkring dine muligheder og din kommende bil.

Se vores lager biler her 

Skriv til os

Gl. Gugvej 59
9000 Aalborg
+45 98 11 41 39
Cvr.: 89 44 20 28

Mandag – torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 15.30
Lørdag – Efter aftale
Søndag 12.00 – 16.00

Leasing og salg
+45 98 11 41 39 #3
salg@poullarsenas.dk