Grunde til ikke at lease bil
Grunde til ikke at lease

Vi har lavet 10 grunde til at du IKKE skal lease din bil hos Poul Larsen A/S

Der findes et hav af leasingudbydere på markedet, der fortæller om hvad der er godt ved at lease, hvorfor det er godt at lease og hvordan det kan være godt at lease osv. Derfor har vi valgt at lave et blogindlæg, der giver dig 10 gode grunde til IKKE at lease din næste bil.

1. Vi stiller garanti på vores biler

Vi stiller garanti på alle vores importerede leasingbiler, som vi selv udvælger. Rettere sagt får du 1 års garanti inkluderet i din leasingaftale, du tegner hos Poul Larsen A/S.

Du kan i øvrigt få en tilbud på en aftale her.

Er du træt af garantier, så er det altså ikke her du skal lease din næste bil.

2. Med mange års erfaring kender vi faldgruberne

Når man hjemtager en bil fra udlandet, findes der mange faldgruber og man kan derfor risikere at bruge en unødig sum penge på besværlige og tidskrævende problemstillinger. Hos os er du forsikret mod uheldige overraskelser. Dette garanterer vi på baggrund af vores kendskab og mange år på markedet.

Du kan se meget mere på følgende link i forhold til, hvordan vi hjemtager din kommende bil her.

Er du ikke bange for faldgruberne skal du ikke lease bil hos os.

3. Vi har eget værksted og tilbyder service- og reparationsaftale på alle vores biler

Vores værksted har eksisteret siden 1980 og siden da har vi erfaring med service og reparationer af alle typer biler. Siden 1980 har vores værksted lagt i Aalborg. Og siden 1995, har vi haft samme adresse, nemlig Gammel Gugvej 59, 9000 Aalborg.

Udover vores erfaring med reparationer samt vedligehold af biler og den nære placering hos Aalborgenserne, tilbyder vi service- og reparationsaftale på alle vores leasingbiler. Dette er med til at give dig som leasingtager en budgetsikkerhed.

Er du ligeglad med budgetsikkerhed, skal du ikke lease din bil hos os.

4. Vi samarbejder med værksteder i hele landet

Vi ønsker at kunne servicere alle vores kunder på alle brofaste øer. Skulle uheldet være ude, eller trænger din bil blot til service, har vi for at sparre kunder for at køre til Aalborg etableret samarbejder med værksteder på Sjælland og Fyn.

Ønsker du langt til dit værksted er her endnu en grund til ikke at lease din bil hos os.

5. Vi er tilgængelige alle ugens dage

Vores leasingkonsulenter er tilgængelige alle ugens dage på telefon og mail. Er uheldet ude, eller har du som leasingtager blot et spørgsmål, er vi altså kontaktbare. Også i weekender.

Kontakt os her.

Ønsker du ikke at have servicen lige ved hånden, skal du ikke lease bil hos os.

6. Ingen uforudsete udgifter

Når du leaser bil hos os er der ingen uforudsete udgifter. I alle vores aftaler er hjemtagelse, nummerplader, kontraktoprettelse, panthaverdeklaration samt syn inkluderet.

Er du træt af at lease bil med alt inkluderet, skal du altså ikke benytte dig af vores service.

7. Vi hjælper dig efter endt leasing

Når din leasingaftale udløber, står vi klar til at hjælpe med at sælge din gamle leasingbil. Vi annoncerer blandt andet på Bilbasen, mobile.de, Biltorvet, Den Blå Avis, Facebook og Instagram, dette for at opnå den bedste salgspris på kortest tid, så du kan lease din næste bil.

Ønsker du ikke hjælp til salg af din bil, skal du ikke vælge os.

8. Vi fastsætter ingen urealistiske restværdier

Vi håber altid på at se vores kunder igen, derfor sørger vi altid for at afskrive vores leasingbiler efter bedste overbevisning. På den måde kommer der ingen ubehagelige overraskelser for vores kunder.

Elsker du ubehagelige overraskelser, skal du ikke lease din bil hos os.

9. Vores netværk i Europa er konstant stigende

Vi handler biler i Europa dagligt og derfor vokser vores netværk dagligt, på den måde får vi ofte adgang til biler, før andre.

Vil du ikke stå først i køen til din drømmebil skal du altså ikke lease bil hos os.

10. Flexleasing til en konkurrencedygtig pris

Vi tilbyder flexleasing til nogen af de bedste vilkår og priser på markedet. Vores leasingaftaler skræddersyes til vær enkelt kunde og her sætter vi service, tilgængelighed og god rådgivning i førersædet.

Du skal derfor ikke lease din bil hos os hvis du foretrækker dyre aftaler og dårlig rådgivning.

Flere
Blog indlæg