Isuzu Pick up

Historien om det vi mener er verdens bedste pick up, Isuzu D Max

Isuzu D Max er pick uppen for professionelle. Isuzu anses over hele verden for at producere pålidelige arbejdskøretøjer til håndværkeren, bondemanden, entreprenøren mm.

Isuzu blev grundlagt i 1922 og er derfor et af verdens ældste bilmærker. I dag er Isuzu ejet af Isuzu Motors, som har hovedsæde i Japan og produktionen af selve D Max modellen foregår i Thailand.

Isuzu blev senest importeret første gang til Danmark i 2014 og derfor kan Isuzu brandet virke ukendt for mange, men faktisk har Isuzu motors formået at skabe sig en verdenskendt brand, der associeres med kvalitet og drifts sikkerhed.

Poul Larsen A/S holder til i Aalborg og er i dag den eneste Isuzu forhandler i Nordjylland. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din kommende Isuzu pickup.

Se vores udvalg af Isuzu modeller her

baf6dfc5-a97e-4a54-b25f-89ae94b4e576.jpeg
Isuzu
 D-Max
TD 163 Crew Cab Exclusive aut.
Førstegangsydelse
64.000 Kr. Ekskl. moms
4.797 Kr. ekskl. moms
d66d6e2c-2895-4696-a5ae-e5b216ba5475.jpeg
Isuzu
 D-Max
TD 163 Crew Cab Exclusive aut.
Førstegangsydelse
64.000 Kr. Ekskl. moms
4.300 Kr. ekskl. moms

D Max som bil

D Max er Isuzus eneste model der officielt importeres til Danmark og bilen har som standard firehjulstræk. Kabinen og undervognen er standardiseret for at kunne levere modellen til den mest konkurrencedygtige pris og ikke mindst den bedste kvalitet.

Bilen fås både som varebil, mandskabsvogn og personbil. Karossen fås som tre modeller; Crew cab, Extended cab og Single cab. Disse modeller fås i tre forskellige udstyrs trin: Standard der kendetegnes ved at have stålfælge, premium der kendetegnes ved at have klimaanlæg samt alufælge og exclusive kendetegnes ved at have automatgear, lædersæder og klimaanlæg.

Alle modellerne fås som standard med en bestemt mængde udstyr. Fartpilot, trip computer, aircondition, elruder, tågelygter og elspejle. Isuzu fås i Danmark i 9 forskellige farver, men ønsker du en speciel farve, er der også mulighed for at tilkøbe dette.

Isuzu pickup med den pålidelige diesel motor

Isuzu d max fås kun med den kendte og pålidelige 1,9 liters turbo diesel motor med 163 hestekræfter. Dette gør det muligt for alle Isuzu d max modeller med anhængertræk at trække 3.500 kg. og derudover må de laste 1 ton i ladet.

Motoren er en af de grønneste og stærkeste på markedet. Motoren blev benyttet for første gang i 2017 og lever derfor op til alle moderne miljø krav. Helt konkret udleder bilen kun 216 – 241 gram Co2, afhængig af hvilken gearkasse der er monteret.

Den moderne teknologi gør også at Isuzu D Max er opgivet til at køre hele 14,3 km/l!

Isuzu producere erhvervskøretøjer til den professionelle

Isuzu Danmark har et slogan der hedder: “Kan du tænke det, kan vi lave det” Og dette er ikke uden grund. Isuzu har gjort sig til markedets bedste indenfor special opbygning af pick ups. Mængden af udstyr der kan tilvælges er så stor, at det kun er fantasien der sætter grænser. Vi tilbyder special opbygninger på alle Isuzus biler. Vi har blandt andet solgt Isuzu med flyttelift, specialindretning til jagt, specialindretning til tømrer, saltspredere, Falck biler og mange, mange flere!

10 gode grunde til at vælge netop Isuzu D Max

Hos Poul Larsen A/S mener vi at Isuzu D-Max er markedets bedste pick up, derfor tør vi også give dig 10 gode grunde til netop at vælge Isuzu d max, som din næste pick up.

Alle D-Max leveres med 5 år/100.000 km garanti

Alle Isuzu modeller leveres som standard med 8 airbags

Læs mere HER

3,5 tons på krogen

Læs mere HER

1 ton lasteevne i ladet

Læs mere HER

Isuzu er verdens største producenter af varebiler

Læs mere HER

Isuzu d max Crew cab har klassens mest generøse aflægningsplads

Læs mere HER

 D Max har klassens førende brændstofforbrug og laveste CO2 udledning

Læs mere HER

Isuzu er udstyret med alle moderne sikkerheds assistent

Læs mere HER

Isuzu d max har elektronisk tilkobling af firhjulstræk

Læs mere HER

For øget driftssikkerhed og slidstyrke er Isuzu d max med knastkæde

Læs mere HER

Isuzu D Max Single Cab.
Mandskabsvogn: 212.900 kr. Ekskl. Moms Varebil: 259.900 kr. Ekskl. Moms
Isuzu D Max Extended Cab.
Mandskabsvogn: 217.900 kr. Ekskl. Moms og registreringsafgift Varebil: 264.900 kr. Ekskl. Moms Personbil: 588.709 kr. Inkl. Moms og registreringsafgift
Isuzu D Max Crew Cab.
Mandskabsvogn: 293.496 kr. Ekskl. Moms og registreringsafgift Varebil: 314.900 kr. Ekskl. Moms Personbil: 741.467 kr. Inkl. Moms og registreringsafgift

Udstyr i din Isuzu D Max

For at kunne imødekomme vores kunders behov, tilbydes alle Isuzu modeller med et højt niveau af udstyr.

Som standard tilbydes Isuzu med følgende, som minimum: Aircondition, trip computer, 4×4, elruder, fartpilot, læderrat, elspejle, tågelygter og ABS Bremse. Den billigste udstyrs variant hedder “Standard”.

Herefter kommer “Premium”, der udover ovenstående har følgende udstyr: 2 zone klimaanlæg, 18″ alufælge, keyless entry, apple carplay, fuld LED lygter, krom håndtag, bakkamera, lædersæder.

Den top-udstyrede udstyrs variant i Isuzu, hedder “Exclusive”.

Her får man udover det der er i Premium, følgende udstyr:

Mørkgrå håndtag og trinbrædder, automatgear, eksklusiv kabine, adaptiv fartpilot, audioanlæg med 9″ touchskærm og lane keeping assistant.

Denne model er sammensat på et højt niveau og er designet til at tilfredsstille de kunder der ikke ønsker at gå på kompromis med knapperne i deres Isuzu kabine.

Vi reparere og servicere din pickup

Hos Poul Larsen A/S har vi eget værksted, som har eksisteret siden 1980. Skulle din Isuzu mod forventning gå i stykker eller blot have lavet service, er det derfor nemt for dig at gøre brug af vores værksted.

Når du køber eller leaser en ny Isuzu hos os kommer vi nemlig ud og henter din bil og sætter en lånebil, når det er tid til et værkstedbesøg, det mener vi er den rette og nødvendige service for vores Isuzu kunder.

Leasing af Isuzu

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi et af markedets bedste løsninger når det gælder leasing af din kommende Isuzu. Både når det gælder Single Cab, Extended Cab og Crew Cab. Vi leaser også din kommende bil som både varebil og personbil.

Vi tilbyder både finansiel og operationel leasing på din kommende pick up. Vi vil altid stræbe efter at finde præcis den finansieringsløsning som matcher netop dig.

Nedenfor kan du læse mere om både finansiel og operationel leasing, desuden er du altid velkommen til at give os et ring eller skriv, såfremt du har spørgsmål.

Isuzu finansiel leasing

Med en finansiel leasing aftale hos Poul Larsen A/S betaler du som leasingtager en udbetaling, en månedlig ydelse og hvad der er anderledes ved denne leasingform i forhold til en operationel aftale, er at du som leasingtager indestår for den angivet restværdi.

Derudover betaler du selv for service og vi indestår for de første 5 år/100.000 km for eventuelle reparationer.

En finansiel leasingaftale kan tegnes hos os i alt fra 6 til 60 måneder, alt efter hvad der passer dig bedst. Og desuden er der ingen km begrænsning.

Leasing af Isuzu

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi et af markedets bedste løsninger når det gælder leasing af din kommende Isuzu. Både når det gælder Single Cab, Extended Cab og Crew Cab. Vi leaser også din kommende bil som både varebil og personbil.

Vi tilbyder både finansiel og operationel leasing på din kommende pick up. Vi vil altid stræbe efter at finde præcis den finansieringsløsning som matcher netop dig.

Nedenfor kan du læse mere om både finansiel og operationel leasing, desuden er du altid velkommen til at give os et ring eller skriv, såfremt du har spørgsmål.

Isuzu operationel leasing

Med en operationel leasing aftale hos Poul Larsen A/S betaler du en udbetaling og en månedlig ydelse. Typisk vil den være en smule dyrere end ved en finansiel leasingaftale. Til gengæld kan du kvit og frit stille din Isuzu D Max hos os efter endt leasingperiode.

I leasingperioden betaler vi for service og eventuelle reparationer og ligesom ved en finansiel leasingaftale er der fabriksgaranti på din Isuzu de første 5 år/100.000 km

En operationel leasingaftale kan tegnes hos Poul Larsen A/S i 6 til 60 måneder alt efter hvad der passer dig bedst.

Vi tager gerne din gamle bil i bytte

Hos Poul Larsen A/S byder vi på alle typer biler og vi giver hver gang vores bedste pris til vores kunder.

Både varebiler, personbiler, biler uden afgift og biler med dansk registreringsafgift.

Vi tager derfor gerne netop din gamle bil i bytte uanset stand.

Desuden tilbyder vi også som en ekstra service at købe alle typer biler i ren handel.

Ring til os i dag og få besked indenfor 24 timer.

Book en prøvetur i en Isuzu D Max pickup idag

Er du fortsat i tvivl om valget skal falde på en Isuzu, så har vi måske løsningen til hvordan du kan få en afklaring.

Du kan nemlig booke en prøvetur på følgende mail, så kommer vi glædeligt ud på netop din adresse og fremviser (forhåbentligt) din kommende pickup.

Vi har også mulighed for at komme ud og fremvise vores biler udenfor normal arbejdstid.

Kontakt Poul Larsen A/S i dag

Vi sidder klar til at hjælpe med svar på dine spørgsmål ved vedrørende din kommende pickup!

Du er altid velkommen til at give et ring eller skriv.
Desuden sørger vi altid for at der er kaffe på kanden, såfremt du skulle få tid til at kigge forbi vores forretning på Gammel Gugvej 59.

Poul Larsen A/S – Vi er din Isuzu forhandler

Telefonnummer: 98 11 41 39

Mailadresse: salg@poullarsenas.dk

Får et uforpligtende tilbud på din næste Isuzu her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende tilbud på din næste Isuzu Pick-Up truck.