Privatleasing Audi R8

Lease din kommende Audi R8 hos Poul Larsen A/S.

Som en af de få i landet tilbyder vi blandt andet operationel flexleasing på din kommende Audi R8. Har den operationelle flexleasingaftale ikke din interesse, tilbyder vi selvfølgelig også ganske almindelig finansiel flexleasing af din kommende Audi R8.

Se vores udvalg af Audi modeller

21cf3708-7516-40a9-9b4e-7f607dd1df70.jpeg
Audi
 R8
FSi Spyder quattro S-tr.
Førstegangsydelse
125.000 Kr. inkl. moms
6.223 Kr. inkl. moms
Design uden navn (34)
Audi
 R8
V10 Coupé
Førstegangsydelse

Solgt

Audi R8 specs

Audi R8 er Audis eneste fuldblods sportsvogn. Og med det menes der, at R8 modellen kan sammenlignes 1-1 med adskillige Ferrari, Lamborghini og Porsche modeller.

R8 tilbydes udelukkende kun som 8 og 10-cylinderet, hvilket også er med til at bevidne, hvilken kaliber bil, der her er tale om.

Audi R8 kom som en ny model tilbage i 2015, her blev den gamle 4,2 liters motor med 430 hestekræfter udfaset, til fordel for Audis 5,2 liters FSI motor med hele 610 hestekræfter.

Samme motor finder du til sammenligning i en Lamborghini Huracan, der også er bygget på samme platform som Audi R8-model

Bilen fås kun som 2 personers og her kan den vælges som spyder version eller almindelig coupé version.

Audi R8 leasing

Grundet bilens sportslige opsætning og kraftfulde motor, er det næsten umuligt ikke at nævne “R8” og “sæsonleasing” i samme sætning.

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi sæsonleasing af din kommende Audi R8, uanset om det er 1 måned eller 8 måneder. Når du laver sæsonleasing hos os, tilbyder vi også vinteropbevaring af din Audi R8.

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.