Service

Driftssikkerhed

At overholde service på sin bil, efter vores forskrifter er noget vi kraftigt anbefaler. Dette anbefaler vi, da det forøger driftssikkerheden i bilen og dermed mindsker risikoen for at ens bil går i stykker.

Bliver din bil tjekket med og holdt ved lige med jævne mellemrum, sikrer du også at små problemer ikke udvikler sig til store og omkostningsfyldte problemer.

Konkurrencedygtige priser

Udover at man ved at opretholde service, kan køre med ro i maven, giver det oftest også en bedre køreoplevelse og øget sikkerhed i bilen.

Et service af din bil, er ikke nødvendigvis dyrt. Oftest er vi billigere end mærkeværkstederne og oftest er det små ting, som fx olie- og filterskifte, der er med til at opretholde din bils driftssikkerhed.

Budgetsikkerhed

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi at udføre service på alle type biler. Desuden tilbyder vi også serviceaftale på alle type biler og service+reparationsaftale på næsten alle biler.

Priserne med på disse aftaler afhænger meget, af aftalens længde, men også af din bils stand, årgang og km-tal.

 

Ønsker du at høre mere, eller at få en pris på en service aftale eller service+reparationsaftale, er du meget velkommen til at kontakte vores værksted. 

Så skal vi vende retur med et godt tilbud.

Kontakt værkstedet her

Kontakt værkstedet

Vores værksted består af erfarende og kompetente mekanikere, der altid stræber efter det bedste resultat.

Kontakt værkstedet i dag og book din næste tid.