Audi erhvervsleasing

Leasing hos Poul Larsen A/S

Overvejer du at skulle tegne en erhvervsleasing på din kommende Audi?
Så er vi muligvis det rette match. Poul Larsen A/S har reparereret, serviceret og handlet med biler siden 1980 og derfor vil vi også gerne have lov at give dig vores bedste bud på en Audi erhvervsleasing.

“Vorsprung durch technik” er slogannet hos Audi som de har brugt gennem mange år og dette er ikke uden grund. Den Tyske bilproducent leverer i dag en af verdens mest moderne biler og mest innovative designs, både når det gælder eksteriør og ikke mindst kabinen. Audi giver der kunder mulighed for tilvalg af et hav af ekstraudstyr, hvilket også er det der karakteriserer Audi. Audi giver dig mulighed for at tilvælge alt fra adaptiv fartpilot, til softclose i døre, til laser lys. Med en Audi får man kort sagt muligheder for at tilvælge alt det ekstraudstyr man kunne tænke sig i sin bil.

Vi har altid flere Audi modeller på lager til leasing og har vi ikke drømmebilen du er på udkig efter, sidder vi klar til at hjemtage din drømmebil fra udlandet.

Ligegyldigt om det er en Audi SUV, Audi e tron, en sporty Audi cabriolet eller mindre Audi personbil, sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med dine ønsker.

Se vores udvalg af Audi modeller

21cf3708-7516-40a9-9b4e-7f607dd1df70.jpeg
Audi
 R8
FSi Spyder quattro S-tr.
Førstegangsydelse
125.000 Kr. inkl. moms
6.223 Kr. inkl. moms
a01a1f60-69c1-421a-9dc0-e564b0d51d8e.jpeg
Audi
 S6
TFSi Avant quattro S-tr.
Førstegangsydelse
60.000 Kr. Ekskl. moms
3.750 Kr. ekskl. moms
74bb5409-522b-47b8-99c2-76a866f6c601.jpeg
Audi
 RS6
TFSi Avant quattro Tiptr.
Førstegangsydelse
200.000 Kr. Ekskl. moms
4.842 Kr. ekskl. moms
13c076f2-7e32-4cd1-b528-66929955e949.jpeg
Audi
 TT
TFSi 180 Roadster S-tr.
Førstegangsydelse
37.500 Kr. inkl. moms
3.365 Kr. inkl. moms
93c6c2ea-d376-46aa-b337-d707353e36fb.jpeg
Audi
 SQ5
TDi S-line quattro Tiptr.
Førstegangsydelse
60.000 Kr. Ekskl. moms
5.353 Kr. ekskl. moms
Audi i grå
Audi
 A4
TFSi 190 Sport Avant S-tr.
Førstegangsydelse

Solgt

675c1687-d179-4afc-824f-08399e52ec87.jpeg
Audi
 RS6
TFSi Avant quattro Tiptr.
Førstegangsydelse

Solgt

fb5bd17a-bc8c-40c9-a4d0-04d2187b93f9.jpeg
Audi
 SQ5
TDi 326 quattro Tiptr.
Førstegangsydelse

Solgt

bf235c5f-f212-4416-a6ef-53b8e934fbb1.jpeg
Audi
 Q7
TDi 272 S-line quattro Tiptr.
Førstegangsydelse

Solgt

Audi operationel erhvervsleasing

Poul Larsen A/S tilbyder to forskellige attraktive Audi flexleasing typer til konkurrencedygtige priser. Den ene er operationel erhvervsleasing, den anden finansiel erhvervsleasing. Leasingtyperne minder meget om hinanden, men der er nogen ting du skal kunne kende forskel på inden du skriver under på din aftale af din Audi.

Den operationelle Audi flexleasing er til dig, der ønsker budgetsikkerhed på din leasingbil. Her betaler du en udbetaling og en fast månedlig ydelse og derudover er stort set alle udgifter inkluderet, bortset fra nedenstående punkter i din erhvervsleasing:

Vi tilbyder en attraktiv flådeforsikring til alle vores leasingkunder, som sikre vores kunder en fast lav pris uanset køretøj. 

Der er tre typer ejerafgift som skal betales uanset om du køber eller leaser en bil (Vægtafgift, Grøn ejerafgift, CO2 ejerafgift)

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skaffe nye dæk hjem når de gamle skal udskiftes. 

Får priser på dæk via lager@poullarsenas.dk

Få et brændstofskort og opnå rabatter og besparelser på sigt.

Når du leaser en Audi på en operationel erhvervsleasing hos Poul Larsen A/S er service, evt. reparationer og sågar sprinklervæske inkluderet i den månedlige ydelse.

Du som leasingtager af bilen skal udover ovenstående fire punkter kun bekymre dig om, at du holder dig indenfor de antal kilometer, der er en del af aftalen.

Ved leasingperiodens udløb står Poul Larsen A/S indenfor et eventuelt værditab på restværdien af bilen og der vil altså ikke være nogen uforudsete udgifter som vil have betydning for din Audi erhvervsleasing. Er du arbejdsgiver og har du ansatte der skal betale skat af deres kommende Audi erhvervsleasing, kan det med fordel svare sig at kigge på operationel erhvervsleasing, da du som arbejdsgiver ikke risikerer noget ved en operationel aftale på leasing af den kommende bil.

Audi finansiel erhvervsleasing

Finansiel erhvervsleasing Audi er til dig der ønsker at afholde alle udgifter selv i forbindelse med vedligehold selv. Når du laver en finansiel erhvervsleasing på din Audi hos Poul Larsen A/S indestår du også selv for restværdien på din leasingaftale. Det vil sige at du selv har muligheden for at tjene penge på din bil, såfremt afskrivninger på bilen er lavet korrekt.

Ligesom på en operationel erhvervsleasing betaler du en udbetaling og en månedlig ydelse. Derudover afholder du selv udgifter i forbindelse med vedligehold og drift.

Hos Poul Larsen A/S går vi altid ind og kigger på, om vi vurderer at der er lavet den rigtige afskrivning, for netop at undgå at vores kunder får en ubehagelig overraskelse, når restværdien skal realiseres.

Skræddersyede løsninger på din kommende Audi erhvervsleasing

Når du laver en Audi leasing hos Poul Larsen A/S, tilbyder vi at medfinansiere en masse i firmabilen. Dette gør vi desuden med alle vores biler.

Det kunne eksempelvis være en ladrumsombygning eller en foliering. I stedet for at betale pengene, er der altså her mulighed for at medfinansiere disse løsninger i din leasing aftale på din Audi.

Disse ting går vi sammen ind med dig som kunde og kigger på, så vi ender med den bedste løsning på din firmabil.

På denne måde sikrer vi også, at du ikke får en firmabil med unødigt meget udstyr. Vi lytter nemlig altid til dig som kunde og ikke mindst dine ønsker.

Garanti på din Audi erhvervsleasing

Når du har underskrevet din finansielle erhvervs leasing aftale på din firmabil hos Poul Larsen A/S, er der altid inkluderet 1 års garanti i modsætning til mange af konkurrenterne.

Dette gælder uanset om det er en Audi SUV, Audi sportsvogn eller lignende.

Vores garanti dækker alle mekaniske dele, samt elektroniske dele og ekstraudstyr.

Garantien dækker i hele Danmark og udover at vi har et værksted tilknyttet vores leasing afdelingen i Aalborg, samarbejder vi også med værksteder på Fyn og Sjælland, for at gøre processen nemmere, for dig som leasingstager, hvis uheldet skulle være ude.

Alle værksteder med erfaring i at reparere og servicere Audi.

Vi tør at udstede garantien, da vi kender mange af forhandlerne som vi køber bil af og når din Audi er fundet går vores værksted altid bilen igennem, for så vidt muligt at sikre, at der ingen uforudsete omkostniner kommer i forbindelse med leasing af din Audi.

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.