Erhvervsleasing BMW 

Går du og overvejer erhvervsleasing af din kommende BMW, så står Poul Larsen A/S klar til at hjælpe. Vi tilbyder et af landet bedste løsninger, uagtet om det er en BMW 3-serie, BMW 7-serie, eller noget helt tredje.

Har vi ikke netop den BMW du går og søger, kan vi takket være vores netværk i hele Europa lyn-hurtigt fremskaffe, præcis den bil du går og drømmer om at erhvervslease.

Vi tilbyder et væld af forskellige løsninger i forbindelse med erhvervsleasing. På den måde kan vi skræddersy aftalen, så den passer til netop dig og din forretning.

Se vores udvalg af BMW modeller

0e83248b-92be-4789-b4bb-c3cd5299aa10.jpeg
BMW
 530e
Touring M-Sport xDrive aut.
3.399 Kr. ekskl. moms
49fd467b-d227-4234-80e3-b89b19f1b65f.jpeg
BMW
 M140i
aut.
2.960 Kr. ekskl. moms
BMW M2 Hos Poul Larsen A/S
BMW
 M2
Coupé

Solgt

8c14ad84-42eb-47b0-be09-65657f4e675c.jpeg
BMW
 218i
Cabriolet aut.

Solgt

3388198f-1e98-4e87-9c50-14ea5253d762.jpeg
BMW
 M235i
Coupé aut.

Solgt

b627bbda-8492-4192-be12-4a7edbd379f8.jpeg
BMW
 M140i
aut.

Solgt

389c47cf-bfb4-4015-9a82-173d6edb56e8.jpeg
BMW
 M135i
xDrive aut.
3.172 Kr. inkl. moms

Solgt

469b573b-1b33-4239-a124-29f08df82611.jpeg
BMW
 340i
Touring aut.
4.000 Kr. inkl. moms

Solgt

8672fdf2-8789-4145-ac8d-895c01fc07ab.jpeg
BMW
 440i
Cabriolet xDrive aut.

Solgt

Finansiel og operationel erhvervsleasing

Hos Poul Larsen A/S har du mulighed for at oprette både en finansiel og en operationel erhvervsleasingaftale.

Ved en finansiel erhvervsleasingaftale er det dit firma, som leasingtager, der påtager sig udgifterne i forbindelse med service og vedligeholdelse. Det er også leasingtager der er ansvarlig for bilens restværdi efter endt leasingperiode. Med andre ord vil et eventuelt overskud tilfalde leasingtager, ligesom det vil være leasingtager vil være ansvarlig for at dække et eventuelt underskud i forhold til den angivet restværdi. 

En finansiel erhvervsleasingaftale indebærer derfor en højere grad af risiko sammenlignet med en operationel erhvervsleasingaftale, da man som leasingtager selv står for uforudsete udgifter og restværdi.

Budgetsikkerhed 

En operationel erhvervsleasingaftale er ideel, hvis du ønsker budgetmæssig sikkerhed. Når du indgår en operationel erhvervsleasingaftale hos Poul Larsen A/S, skal dit firma kun betale for fire ekstra omkostninger udover førstegangs betalingen og den månedlige ydelse:

Vi tilbyder en attraktiv flådeforsikring til alle vores leasingkunder, som sikre vores kunder en fast lav pris uanset køretøj. 

Der er tre typer ejerafgift som skal betales uanset om du køber eller leaser en bil (Vægtafgift, Grøn ejerafgift, CO2 ejerafgift)

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skaffe nye dæk hjem når de gamle skal udskiftes. 

Får priser på dæk via lager@poullarsenas.dk

Få et brændstofskort og opnå rabatter og besparelser på sigt.

Vi påtager os ansvaret for bilens restværdi, service samt eventuelle uventede reparationer. En operationel erhvervleasingaftale giver dig og din virksomhed budgetmæssig tryghed, da du gennem denne aftale sikrer dig imod uforudsete udgifter. Kort sagt er en operationel erhvervsleasingaftale lavet til at sikre din virksomheds drift og budget.

Læs hvad vores kunder siger 

Bhs-glas Glarmester
Bhs-glas Glarmester
Læs mere
Sjældent møder man så kompetente og imødekommende mennesker som hos Poul Larsen. Jeg har solgt min bil gennem dem og alt var bare i orden. Jeg glæder mig til at skulle købe min næste bil hos dem.
Tim Rukjaer
Tim Rukjaer
Læs mere
God og pålidelig rådgivning og vejledning. Jeg har solgt en bil igennem Poul Larsen og jeg kommer uden tvivl til bruge dem igen - både ved køb og salg.
Anders Petersen
Anders Petersen
Læs mere
Har været kunde hos Poul Larsen i over 25 år. Både med privatbiler og erhvervsbiler. Har altid fået en super god betjening af kompetente og imødekommende medarbejder. Poul Larsen har altid en løsning, såfremt man har specielle problemer som skal løses her og nu. Firmaet kan varmt anbefales.
Tidligere
Næste

Skræddersyede løsninger i din erhvervsleasingaftale

Når du ønsker at erhvervslease din kommende BMW hos Poul Larsen A/S, har du mulighed for at medfinansiere ekstraudstyr og eventuelle tilvalg til din BMW. Vores leasingkonsulenter er klar til at håndtere de udfordringer, du måtte have i forbindelse med nuværende bil og på den måde sikre den bedste løsning til din kommende bil.

Dette kunne eksempelvis omfatte valg af ekstraudstyr, både komfort og praktisk udstyr, samt eventuel foliering af bilen.

Det bedste af det hele er, at alle ovennævnte punkter er noget vi tilbyder at medfinansiere, som en del af din kommende erhvervsleasingaftale.

 

Garanti

Når du vælger at erhvervslease en BMW hos os, kan du altid regne med mindst 1 års garanti på køretøjet, selv hvis det drejer sig om en gulpladet bil. Dette adskiller os fra størstedelen af vores konkurrenter.

Vores garanti dækker alle vitale komponenter såsom motor, gearkasse, hjulophæng og elektroniske dele.

Vi er trygge ved at tilbyde denne garanti, da vi altid gennemgår vores biler omhyggeligt inden levering til vores kunder. Derved minimerer vi unødvendige omkostninger og tidskrævende processer.

Hos Poul Larsen A/S har du som leasingtager også mulighed for at udvide garantien på din bil i op til 84 måneder eller 180.000 km, afhængigt af hvad der kommer først.

Vores leasingafdeling arbejder tæt sammen med vores værksted til dagligt, hvilket sikrer en hurtig og effektiv behandling, hvis uheldet skulle være ude.

Erhvervslease din næste Mercedes hos Poul Larsen A/S

I mere end 40 år har Poul Larsen A/S dedikeret sig til reparationer og handel med biler, både til private og erhvervskunder.

Vores leasingrådgivere sætter en ære i at engagere vores kunder og finde den bil, der passer til deres behov. Vi har altid en seriøs tilgang til vores kunder og deres bilønsker.

Vores dedikerede leasingrådgivere er altid klar til at hjælpe dig med din næste erhvervsleasingaftale. Hvis dette har vakt din interesse, er du mere end velkommen til at kontakte dem for en uforpligtende samtale om dine muligheder. Uanset om du over at erhvervslease en BMW 3-serie, BMW 5-serie eller noget helt andet.

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.