Erhvervsleasing Porsche 

Porsche er nok mest kendt for deres 911 model, men når vi snakker erhvervsleasing er det med alt sandsynlighed mest nærliggende at kigge på Porsche Cayenne, Porsche Macan og Porsche Macan.

Dette er Porsches modeller med plads i. Desværre koster de oftest meget fra ny og du kan derfor med fordel lease en lettere brugt hos Poul Larsen A/S.

På den måde er der både store penge at spare på beskatningen, men også leasingydelsen.

Ikke nok med det tilbyder Poul Larsen A/S, i modsætning til mange af vores konkurrenter, minimum 1 års garanti på din kommende Porsche, så du kan køre bekymringsfrit og nyde det at være Porsche ejer.

Se vores udvalg af Porsche modeller her

Porsche Macan Turbo
Porsche
 Macan Turbo
SUV

Solgt

3c0197af-b8d6-46d5-afb7-978541354618.jpeg
Porsche
 Macan S
D PDK

Solgt

a9318bc3-2855-42b7-b087-39dce0bf5b20.jpeg
Porsche
 911 Carrera 4S
Coupé
4.000 Kr. inkl. moms

Solgt

1aa70584-1d48-4e0d-a63f-49298fe53c3a.jpeg
Porsche
 Cayenne Turbo
Tiptr.

Solgt

b3b0b2d9-ad15-4d66-a8f1-0a3dcb82f396.jpeg
Porsche
 Macan S
D PDK

Solgt

image00004 (3) Stor
Porsche
 911
Carrera 3.0

Solgt

Porsche leasing erhverv

Hos Poul Larsen A/S har du både mulighed for at erhvervslease og privatlease din Porsche.

Ligesom med privatleasing har du mulighed for at vælge imellem finansiel og operationel flexleasing, når du erhvervsleaser. Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi sågar splitleasing på din kommende Porsche.

Finansiel flexleasing

Når du vælger at indgå en finansiel leasingaftale hos Poul Larsen A/S, påtager du dig som leasingtager ansvaret for bilens restværdi. Dette betyder, at du står for en eventuel forskel mellem den aftalte restværdi og den faktiske værdi ved afslutningen af leasingperioden.

Hvis bilen realiseres til en højere pris end den aftalte restværdi, tilfalder hele differencen dig som leasingtager.

Du er også ansvarlig for at arrangere og betale for service og vedligeholdelse, medmindre du vælger at indgå en serviceaftale.

Operationel flexleasing

Når du vælger at indgå en operationel flexleasingaftale hos Poul Larsen A/S, påtager vi os ansvaret for bilens restværdi.

Desuden dækker vi også alle udgifter i forbindelse med service og vedligeholdelse. Når du vælger en operationel leasingaftale hos Poul Larsen A/S, er du som leasingtager kun forpligtet til at betale følgende udover leasingydelser og udbetaling:

  • Vægtafgift
  • Forsikring
  • Dæk
  • Brændstof

 

Operationel flexleasing er kort sagt den ideelle løsning for dig, der ønsker økonomisk sikkerhed og gerne vil undgå ubehagelige overraskelser i forbindelse med din kørsel.

Garanti på din Porsche

Poul Larsen A/S garanterer dig mindst 1 års garanti på din kommende Porsche. Vi har indgående kendskab til vores leverandører, og alle vores leasingbiler gennemgår en omfattende inspektion fra A – Z, før vi overdrager nøglerne til dig som leasingtager. Netop derfor tilbyder vi mindst 1 års garanti på din kommende Porsche uden nogen ekstra omkostninger for dig.

Hvis du ikke synes, at 1 års garanti er tilstrækkeligt, giver vi dig muligheden for at forlænge garantien i op til 8 år eller indtil bilen har kørt 180.000 km (afhængigt af hvad der indtræffer først).

På den måde kan du som leasingtager køre rundt i din nye bil uden bekymringer om uforudsete udgifter.

Hvis du i øjeblikket har en leasingaftale et andet sted uden en garantiaftale, er det også muligt at overføre din nuværende aftale, så du kan nyde en bekymringsfri køreoplevelse.

Tag kontakt til os i dag for at få mere information om dine muligheder.

Erhvervslease din Porsche hos Poul Larsen A/S i dag

Vi sidder klar til at hjælpe dig, når valget skal træffes både hvad angår bil og leasingaftale.

Du er også altid velkommen i vores forretning på Gammel Gugvej 59, 9000 Aalborg, hvor vi altid har tid til en uforpligtende snak omkring biler og dine leasing muligheder.

Har du ikke tid til at kigge forbi, er du også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din kommende Porsche.

Telefon: 98 11 41 39

Mail: salg@poullarsenas.dk

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.