Erhvervsleasing Volvo 

Lease din næste nyere Volvo hos Poul Larsen A/S.

Du sparer både penge på den månedlige ydelse og på beskatningen når du vælger en Volvo der er mere end 3 år gammel.

Og garantien, den tager vi os af. Hos Poul Larsen A/S stiller vi minimum 1 års garanti på din kommende Volvo. Hvordan vi kan gøre det, kan du læse mere om længere nede på denne side.

Se vores udvalg af leasingbiler her

9e632a13-7f5e-4669-a1b4-c4fbe27bb924.jpeg
Volvo
 V60
D4 190 R-Design aut.
Førstegangsydelse

Solgt

Volvo leasing erhverv

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi både finansiel erhvervsleasing, operationel erhvervsleasing og split leasing af din kommende Volvo.

Vi har eget værksted, hvilket gør det nemt for dig som leasingtager at opretholde service på din Volvo. I en operationel leasingaftale er både service og eventuelle reparationer inkluderet og derudover indestår vi for restværdien.

Splitleasing tilbyder vi også både som operationel og finansiel erhvervsleasing, her deles omkostninger lige op med hvordan man benytter sig af bilen og på den måde slipper man for beskatningen. Kører du eksempelvis 20% privat, afholder du 20% af omkostningerne privat.

Garanti på din Volvo erhvervsleasing

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi som minimum 1 års garanti på alle vores leasingbiler, i modsætning til mange af vores konkurrenter.

Det tør vi gøre uden meromkostninger for dig som leasingtager, da vi kender mange af vores leverandører. Desuden gennemgår vores værksted altid vores leasingbiler fra A-Z, for på den måde at sikre unødvendige udfordringer med din kommende leasingbil.

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi også at udvide garantien med helt op til 8 år eller op til 180.000 km (Hvad end der kommer først).

Lease din Volvo hos Poul Larsen A/S i dag

Vores leasingkonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med det rette valg af Volvo og leasingaftale.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i forretningen, hvor der altid er tid til en god kop kaffe og uforpligtende snak omkring biler og leasing.

Vi glæder os til at finde din kommende Volvo!

Telefon: 98 11 41 39

Mail: salg@poullarsenas.dk

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.