Erhversleasing

Leasing af firmabil

Når din næste firmabil skal findes kan du med fordel læse mere om erhvervsleasing her. Erhvervsleasing er perfekt til dig der ønsker at lade en virksomhed afholde omkostningerne i forbindelse med driften af bilen.

Se vores udvalg af leasingbiler her

64ff5768-ea35-45d3-a661-3551b2b8a4f4.jpeg
Land Rover
 Range Rover Sport
SDV6 HSE Dynamic aut.
Førstegangsydelse
100.000 Kr. inkl. moms
6.900 Kr. inkl. moms
21cf3708-7516-40a9-9b4e-7f607dd1df70.jpeg
Audi
 R8
FSi Spyder quattro S-tr.
Førstegangsydelse
125.000 Kr. inkl. moms
6.223 Kr. inkl. moms
cd380b17-b76f-4702-8044-4f9d58bebaa3.jpeg
Mercedes
 GLE350 d
AMG Line aut. 4Matic
Førstegangsydelse
40.000 Kr. Ekskl. moms
5.500 Kr. ekskl. moms
d66d6e2c-2895-4696-a5ae-e5b216ba5475.jpeg
Isuzu
 D-Max
TD 163 Crew Cab Exclusive aut.
Førstegangsydelse
64.000 Kr. Ekskl. moms
4.300 Kr. ekskl. moms
edd9d06a-b7a3-4595-90cd-c82e56fffe09.jpeg
Mercedes
 GLE350 de
AMG Line aut. 4Matic
Førstegangsydelse
80.000 Kr. Ekskl. moms
6.400 Kr. ekskl. moms
a01a1f60-69c1-421a-9dc0-e564b0d51d8e.jpeg
Audi
 S6
TFSi Avant quattro S-tr.
Førstegangsydelse
60.000 Kr. Ekskl. moms
3.750 Kr. ekskl. moms

Hvorfor skal du erhvervslease?

Erhvervsleasing er selvfølgelig oplagt, hvis bilen kun skal bruges i erhvervsregi. Skal bilen også bruges privat, kan man lade sig beskattes af bilen, ud fra et angivet beskatningsgrundlag for at få stillet bilen til fri afbenyttelse.

På den måde kan man undgå at bruge for mange private midler i forbindelse med drift af sin bil. Med en erhvervsleaset bil, er det udelukkende virksomheden der betaler for service, vedligehold, forsikring, finansiering og endda brændstof.

Dette er også det der i dagligtale bliver kaldt “fri bil”.

Derudover belaster det ikke likviditeten i den pågældende virksomhed, på samme måde som hvis man købte bilen. Det er både muligt at erhvervslease nye og brugte biler hos Poul Larsen A/S.

Få mere budgetsikkerhed 

Når du erhvervsleaser din firmabil eller firmabiler hos Poul Larsen A/S, er det altid muligt at tegne en service og reparationsaftale. Når man tegner denne aftale, er alle udgifter i forbindelse med service og eventuelle reparationer inkluderet mod at man betaler en fast månedlig ydelse, som der også er mulighed for at indregne i den månedlige leasingydelse.

Udover at kunne få tilknyttet en service og reparationsaftale, er det også muligt at få tilknyttet vejhjælp via vores forsikring gennem Tryg. Ved at erhvervsleasing hos Poul Larsen A/S, garanterer vi for fuld fleksibilitet.

Det er altid muligt at opsige en leasing af firmabil. Også selvom leasingaftalen ikke er udløbet. Dette er ikke en selvfølgelig og dermed en af de store fordelen når du leaser firmabilen hos os.

Finansiel leasing af firmabiler

Når du tegner en finansiel flexleasing aftale, er det leasingtager der indestår for bilens stand, drift og restværdi. Restværdien er den værdi leasingtager indestår for når leasingaftalen udløber.

Restværdien kan variere meget fra leasingselskab til leasingselskab, derfor er det en god idé at undersøge om restværdien er fastsat korrekt inden man underskriver en eventuel leasingaftale.

Når du laver en finansiel leasing af firmabil er der ingen kilometerbegrænsning, til gengæld er det værd at være opmærksom på afskrivningen, da man risikerer ekstra udgifter, hvis man kører for mange kilometer. Præcis som hvis man havde købt bilen. Med en finansiel leasing aftale får du som leasingtager stor fleksibilitet, det er nemlig muligt at opsige leasingaftalen, i hele leasingperioden.

Operationel leasing af firmabiler

Operationel erhvervsleasing af firmabil, er vores mest populære leasingform blandt virksomheder. Når du tegner en operationel leasing aftale hos Poul Larsen A/S, er alt inkluderet bortset fra fire ting:

  • Forsikring
  • Dæk
  • Brændstof
  • Ejerafgift

Udover ovenstående er der kun førstegangsydelsen og månedlig leasingydelse at betale. Derudover afholder vi eventuelle reparationer og service. Når leasingperioden er ovre indestår vi for bilens restværdi, alt er kort sagt inkluderet i leasingydelsen på den leasede bil.

Erhvervs leasing af varebil

Det er også hyppigt brugt at lease sin varebil. Den helt store fordel ved at lease sin varebil, er at man har mindre likviditet bundet i biler.

Dette giver giver mere økonomisk frihed, til at investerer i aktiver, der kan genere vækst for ens virksomhed. Vi oplever mange leaser deres nye firmabil på en operationel leasingaftale. Dette skaber budgetsikkerhed for virksomhederne.

Det er altså lettere for virksomhederne at budgettere med biler, når alle omkostninger er inkluderet.

Alt inkluderet i din leasing

Hvis du laver en erhvervsleasing på din varebil er det muligt at medfinansiere, alle tilkøb i flexleasing aftale. I din leasing kan du altså få inkluderet alt lige fra vejhjælp til foliering, til ekstraudstyr.

På den måde slipper du som virksomhed også for at binde “dumme penge”, i eksempelsvis en 15.000 kroners foliering.

Poul Larsen A/S samarbejder med Tryg og vi tilbyder derfor også at inkluderer en attraktiv forsikring på alle flexleasing aftaler.

Beskatning ved leasing af bil

I stedet for at en privat mand leaser sin egen bil privat og selv skal afholde udgifter i forbindelse med driften, kan vedkommende med samtykke fra sin arbejdsgiver, få en bil stillet til rådighed af sit firma og dermed blive beskattet ud fra et beskatningsgrundlag.

Vælger han at lade sig beskatte af bilens værdi, kan han benytte sig af bilen, som var det hans egen bil.

Hvis en virksomhed stiller en firmabil til rådighed for en ansat til privat brug, skal vedkommende beskattes af bilens værdi i hele leasingperioden. Beskatningsgrundlaget er på en brugt bil handelsprisen og på en ny bil faktura prisen. En ny firmabil er ny frem til den er 36 måneder. Herefter ændres beskatning på bilen.

Det er muligt at blive beskattet af alle typer biler, mest fordelagtigt er det dog at blive beskattet af biler ældre end 36 måneder, da beskatningsgrundlaget så vil være handelsprisen. På en brugt bil er det udelukkende markedet der definerer bilens beskatningsgrundlag.

Vi oplever ofte at folk ønsker et lavt beskatningsgrundlag. Det er dog ret nemt at se, hvorvidt at beskatningen er høj eller lav. Da jo dyre den pågældende leasingbil er, jo dyre er beskatningen fra leasingselskabet.

Bliver man beskattet af fri bil, er det virksomhedens ansvar at dække alle udgifter i forbindelse med driften af fri bil.

Det samlede beskatningsgrundlag på bilen kan reguleres efter endt leasingaftale. Uanset om det er en 6 måneders erhvervsleasing eller 36 måneders erhvervsleasing er det først muligt at genberegne beskatningsgrundlaget, når leasingaftalen er opsagt.

Hvis du er ansat i et firma og ønsker en firmabil, er det din arbejdsgiver du skal snakke med da en erhvervs leasing vil koste firmaet penge. En leasingbil i forbindelse med erhverv, kan derfor ses som en firmagode

Garanti ved leasing af bil

Poul Larsen A/S stiller 1 års garanti på alle leasingaftaler. Vi ønsker kun den bedste løsning for vores kunder. Ligegyldigt hvilket erhverv bilen bliver brugt til, stiller vi garantien. Vi ser en leasingaftale som et samarbejde og ønsker derfor den bedst mulige start.

Derfor gennemgår vi altid vores biler inden levering, dette for at skabe et mere gnidningsfrit forløb gennem hele processen. Mange tror at garantien er en selvfølge, men faktisk er det sådan at mange af vores flexleasing konkurrenter ikke tilbyder garanti på de bilen de overdrager til deres kunder.

Lav din næste erhvervsleasing hos Poul Larsen A/S

Der findes mange typer leasing og det kan ofte være svært at navigere rundt i. Her kommer vi ind i billedet. Vi stræber altid efter at strikke den rigtige løsning sammen til vores kunder.

For os er det ikke bare vigtigt at leasingbilen er rigtig, for os betyder det også meget at vores kunder har valgt den rigtige leasingform, den rigtige leasingperiode og det rigtige ekstraudstyr. Der er mange faldgruber i forbindelse med tegning af en leasingkontrakt. Her stræber vi os altid på at få alt inkluderet, så der ingen ubehagelige overraskelser dukker op.

Vi oplever også ofte spørgsmål i forbindelse med beskatning og restværdi, disse ting stræber vi os også efter at svare på, på bedst mulig vis. Det er på denne måde vi tror vi når længst, vi rådgiver så godt vi kan, så pengene når længst og på den måde ser vi forhåbentligt vores kunder igen.

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at rådgive dig om din kommende drømmebil. Og vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe med at svare på spørgsmål vedrørende beskatning, nye regler, flexleasing og hvad der ellers kan finde på at dukke op af spørgsmål når ny bil skal erhverves.

Vi sidder klar til at finde din drømmebil i dag, så tøv ikke med at kontakte os:

Kontakt oplysninger:

Telefon: 98 11 41 39

Mail: salg@poullarsenas.dk

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.