Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Jeep Trackhawck eller rettere Jeep Grand Cherokee Trackhawk er navnet på Jeep’s mest kraftfulde bil model. 

Med hele 710 hestekræfter og en V8 benzinmotor med kompressor, var den tilbage i 2018 hvor den kom på gaden, verdens hurtigste serieproducerede SUV.
Jeep Trackhawk kan altså til fulde sammenlignes med blandt andre BMW X5m, Mercedes GLE63 AMG og for den sags skyld Lamborghini Urus.

Se vores udvalg af Jeep modeller her

03cf3b5c-c30a-48fb-8d2a-2825a2fba6e6.jpeg
Jeep
 Grand Cherokee
SRT-8 aut.
599.900 Kr.
cff1c830-4161-425f-8d86-e1b6b8b22c05.jpeg
Jeep
 Commander
CRD Limited aut. Van

Solgt

11fed2eb-0621-4c9a-8790-996d9abba0e6.jpeg
Jeep
 Wrangler Unlimited
V6 Sahara aut.

Solgt

292eb2a1-2d7f-4167-a165-1462ab38534a.jpeg
Jeep
 Wrangler
CRD Sport aut.

Solgt

IMG_2766 Stor
Jeep
 Grand Cherokee
Trackhawk
Førstegangsydelse
160.000 Kr. Ekskl. moms

Solgt

Jeep Trackhawk – SUV i verdensklasse

Jeep Grand Cherokee Trackhawck repræsenterer det ypperste indenfor Jeep hvad angår performance, derfor er bilen også dyr i forhold til andre Jeep modeller. En mere kendt performance model hos Jeep i Danmark, er Jeeps SRT model. Trackhawk er til sammenligning langt mere kraftfuld, hovedsageligt grundet kompressoren, hvilket er med til at give en kæmpe difference på de to biler.

Du kan med fordel flexlease en lettere brugt Jeep Trackhawck hos Poul Larsen A/S. Her er der både penge at spare på den månedlige leasing ydelse og en eventuel beskatning.

Udover at der kan være mange penge at spare ved at vælge en lettere brugt, tilbyder vi hos Poul Larsen A/S garanti på din kommende Jeep Grand Cherokee Trackhawck i minimum 1 år. På den måde kan du skabe “larm i gaden” helt bekymringsfrit.

Udover at Jeep Trackhawk byder på power og larm i særklasse, er bilen også udstyret med en masse features, der gør bilen helt unik.

Bilen er som standard udstyret med et system kaldet launch control. Dette system sikrer den optimale 0-100 km/t tid. For at kunne gøre brug af bilens launch control, skal den aktiveres på bilens touchscreen, derefter skal holde speeder og bremse nede på samme tid, for derefter at slippe bremsen.

Hvad koster en Jeep Trackhawk?

Det er altid muligt at købe en Jeep Trackhawk hos Poul Larsen A/S med fuld registreringsafgift.

En ca. pris på denne model, vil ligge på 1.500.000 kr. for en bil med 3 år “på bagen” og et km-tal på ca. 30.000 km.

For mange kan det lyde af meget og du kan derfor med fordel flexlease den hos Poul Larsen A/S på en attraktiv leasing aftale og oven i købet med minimum 1 års garanti.

På en Jeep Trackhawk til de 1.500.000 kr. kunne en leasing aftale se således ud:

Udbetaling: 160.000 kr. Ekskl. Moms
Månedlig ydelse: 8.000 kr. Ekskl. Moms
Restværdi: 478.000 kr. Ekskl. Moms og registreringsafgift
Løbetid: 12 måneder

Finansiel flexleasing

Når du tegner en finansiel flexleasing på din kommende Jeep Grand Cherokee Trackhawck indestår du selv for den angivede restværdi.

Ligesom du også selv afholder udgifter i forbindelse med service og vedligehold.

Hos Poul Larsen A/S vil du altid modtage 100% af en eventuel gevinst, når bilen skal realiseres lige såvel som du som leasingtager også vil skulle dække en difference ved et eventuelt tab.

Operationel flexleasing 

Ved en operationel flexleasingaftale hos Poul Larsen A/S, dækker vi alle udgifter i forbindelse med service og vedligehold.

Derudover indestår vi også for restværdien efter endt leasing.

Udover en udbetaling og en månedlig ydelse, skal du som leasingtager altså kun betale for følgende:

  • Brændstof
  • Vægtafgift
  • Dæk
  • Forsikring

Operationel flexleasing er til dig der ønsker budgetsikkerhed og ingen ubehagelige overraskelser i forbindelse med at have bil.

Garanti på din Jeep Trackhawck

I modsætning til mange af vores konkurrenter, giver vi som minimum 1 års garanti på din kommende Jeep Grand Cherokee Trackhawck, helt kvit og frit.

Dette tør vi gøre,da vi kender vores leverandører og derudover laver vores mekanikere altid en grundig gennemgang af biler vi hjemtager, inden nøglerne overdrages til dig som leasingtager.

Er 1 års garanti ikke nok for dig, er det muligt at forlænge garantien i helt op til 8 år eller 180.000 km (Hvad der tiltræder først)

På den måde kan Poul Larsen A/S være med til at holde dig sikkert og bekymringfrit kørende.

Skulle uheldet alligevel være ude, er det dig som leasingtagers fordel at vores leasingafdeling har et tæt samarbejde med vores værksted.

Dette er med til at sikre en nem og gnidningsfri behandling af eventuelle reklamationer.

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.