Leasing af varebil

Leasing af varebil er blevet en populær finansieringsløsning for mange virksomheder, der ønsker fleksibilitet og budgetsikkerhed i deres bilflåde. Når det kommer til at vælge leasingudbyder, er det vigtigt at vælge en partner, der kan tilbyde en sikker og problemfri løsning.

Varebils leasing typer 

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi både finansiel og operationel leasing, af din varebil.

Poul Larsen A/S tilbyder et af markedets bedste leasingløsninger på varebiler. Vores services kombineret med en lav finansieringsrente, er med til at skabe de perfekte rammer for en god erhvervsaftale. Læs mere om Flexleasing Erhverv her

Når det kommer til at lease en varebil til din virksomhed, er der mange ting at tage højde for. Hos Poul Larsen A/S ved vi hvor vigtigt det er for dig at have en pålidelig bilflåde, hvor bilerne altid kører. Derfor stiller vi garanti på alle vores biler, så du kan have ro i maven og fokusere på at drive din virksomhed.

Vi ved også hvor vigtigt det er at holde dine biler i topform. Derfor tilbyder vi også serviceaftale på alle vores varebiler. Denne aftale dækker, alle vedligeholdsudgifter jf. fabrikkens forskrifter. Vores værksted ligger placeret i Aalborg og vores mekanikere står altid klar til at hjælpe med alle typer opgaver. Læs mere om vores service og reparationsaftale her

Attraktiv serviceaftale 

Vores serviceaftale kombineret med garantien, som vi stiller er med til at holde dine biler kørende uden risiko for uforudsete udgifter. Læs mere om vores garanti på leasingbiler her.

Vi er klar over hvor vigtigt der er at have en leasingpartner, der står tilgængelig når der er brug for det. Derfor er vi tilgængelige alle ugens dage, på både mail og telefon.

Udover at tilbyde ovenstående services, har vi også et af markedets billigste finansieringsløsninger og som om det ikke var nok, tilbyder vi også gratis låne varebil, når jeres leasede varebil er til service.

Så hvis du leder efter en pålidelig, fleksibel og problemfri leasingløsning til din virksomhed, så er vi muligvis det rette match. Vi alle hos Poul Larsen A/S er alle dedikerede til at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder og vi går altid langt for at sikre, at du kan fokusere på at drive din virksomhed uden at skulle bekymre dig om din bilflåde. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores leasingløsninger.

 

Har du allerende en varebil, men ønsker nye øjne på din leasingkontrakt, så udfyld vores kontakt formular her. 

Skriv til os

Gl. Gugvej 59
9000 Aalborg
+45 98 11 41 39
Cvr.: 89 44 20 28

Mandag – torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 15.30
Lørdag – Efter aftale
Søndag 12.00 – 16.00

Leasing og salg
+45 98 11 41 39 #3
salg@poullarsenas.dk