Privatleasing Jeep Wrangler 

Jeep Wrangler er uden tvivl en af verdens mest karakteristiske biler!

Synes du at den kan være dyr at lease fra ny, kan du med fordel lease en lettere brugt hos Poul Larsen A/S.

Dette kan både komme dig til fordel på selve leasingydelsen, men også på en eventuel beskatningværdi.

Ikke nok med det, tilbyder vi minimum 1 års garanti på din kommende Jeep Wrangler.

Alt dette kan du læse meget mere om på denne side.

Se vores udvalg af Jeep modeller her

cff1c830-4161-425f-8d86-e1b6b8b22c05.jpeg
Jeep
 Commander
CRD Limited aut. Van

Solgt

11fed2eb-0621-4c9a-8790-996d9abba0e6.jpeg
Jeep
 Wrangler Unlimited
V6 Sahara aut.

Solgt

292eb2a1-2d7f-4167-a165-1462ab38534a.jpeg
Jeep
 Wrangler
CRD Sport aut.

Solgt

IMG_2766 Stor
Jeep
 Grand Cherokee
Trackhawk
Førstegangsydelse

Solgt

caf40155-1e30-44f7-972b-6250ddbe7f06.jpeg
Jeep
 Wrangler
CRD 200 Rubicon aut.
Førstegangsydelse

Solgt

Garanti på din kommende Jeep Wrangler

Når du vælger at lease en Jeep Wrangler hos Poul Larsen A/S, sikrer vi dig altid mindst 1 års garanti. Det adskiller os fra mange af vores konkurrenter. Vores leasing afdeling er tæt forbundet med vores værksted, hvor alle vores leasing biler gennemgår en omfattende inspektion, inden nøglerne overdrages til dig som leasingtager. 

Derudover har vi et solidt kendskab til vores leverandører, hvilket er en fordel, når vi importerer biler fra f.eks. Tyskland eller Sverige. Det bedste af det hele er, at vi tilbyder 1 års garanti helt gratis. På den måde kan du køre komfortabelt og uden bekymringer i din nye Jeep. Hvis du mener, at 1 års garanti er for kort, giver vi også muligheden for at forlænge garantien op til 8 år eller 180.000 kilometer (afhængigt af hvad der kommer først).

Skulle uheldet alligevel være ude, står vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe. Det tætte samarbejde mellem vores afdelinger sikrer en problemfri proces for dig som leasingtager, hvis din bil skulle have behov for reparation. Vores værksted har eksisteret siden 1980, og vores mekanikere er blandt landets bedste. Så du kan være tryg ved, at din bil er i gode hænder, hvis uheldet skulle indtræffe.

Leasing af Jeep Wrangler

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi forskellige leasing muligheder til din kommende Jeep leasingbil! Du har mulighed for både privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing, både finansielt og operationelt.

Hvis bilen realiseres til en højere pris end den aftalte restværdi, tilfalder hele differencen dig som leasingtager.

Du er også ansvarlig for at arrangere og betale for service og vedligeholdelse, medmindre du vælger at indgå en serviceaftale.

Finansiel leasing

Ved en finansiel flexleasing aftale hos Poul Larsen A/S påtager du dig som leasingtager selv forskellige omkostninger. Medmindre du tegner en serviceaftale, betaler du også selv for service. Desuden er du ansvarlig for restværdien efter afslutningen af leasingperioden, i modsætning til operationel leasing.

Operationel leasing

Poul Larsen A/S garanterer dig mindst 1 års garanti på din kommende Porsche. Vi har indgående kendskab til vores leverandører, og alle vores leasingbiler gennemgår en omfattende inspektion fra A – Z, før vi overdrager nøglerne til dig som leasingtager. Netop derfor tilbyder vi mindst 1 års garanti på din kommende Porsche uden nogen ekstra omkostninger for dig.

Hvis du ikke synes, at 1 års garanti er tilstrækkeligt, giver vi dig muligheden for at forlænge garantien i op til 8 år eller indtil bilen har kørt 180.000 km (afhængigt af hvad der indtræffer først).

På den måde kan du som leasingtager køre rundt i din nye bil uden bekymringer om uforudsete udgifter.

Hvis du i øjeblikket har en leasingaftale et andet sted uden en garantiaftale, er det også muligt at overføre din nuværende aftale, så du kan nyde en bekymringsfri køreoplevelse.

Tag kontakt til os i dag for at få mere information om dine muligheder.

Lease din kommende Jeep hos Poul Larsen A/S

Vi er klar til at hjælpe dig med at blive godt kørende i din kommende Jeep. Vi stræber altid efter at finde den bedste løsning for vores kunder, så vi kan bevare deres tilfredshed. Kontakt os allerede i dag for at få mere information om mulighederne for en attraktiv leasingaftale til din kommende Jeep Wrangler.

Telefon: 98 11 41 39

E-mail: salg@poullarsenas.dk

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.