Privatleasing Jeep

Mange års erfaring med Jeep

Hos Poul Larsen A/S har vi  mange års erfaring med salg og reparation af Jeep. Udover at være tidligere forhandler af Jeep, havde vi også autoriseret serviceværksted af blandt andet Jeep. I dag har vi i vores hus fortsat mange Jeep kunder da, 15 år med mærket har gjort vores kendskab stort til de forskellige særheder ved mærket. I dag servicerer vi fortsat Jeep, men også på flexleasing har vi Jeeps ude at køre. 

Hovedsageligt deres karakteristiske Wrangler-model, men også Grand Cherokee-modellen, der bedst kan sammenlignes med en Mercedes GLE. Vi tilbyder både erhvervs– og privatleasing på alle typer Jeep, såvel som finansiel og operationel leasing.

Vi tilbyder også service- og reparationsaftale på alle typer Jeeps, på den måde har du som leasingtager mulighed for at kunne erhverve dig en Jeep uden at skulle være bange for uforudsete udgifter.

Se vores udvalg af Jeep modeller​

cff1c830-4161-425f-8d86-e1b6b8b22c05.jpeg
Jeep
 Commander
CRD Limited aut. Van

Solgt

11fed2eb-0621-4c9a-8790-996d9abba0e6.jpeg
Jeep
 Wrangler Unlimited
V6 Sahara aut.

Solgt

292eb2a1-2d7f-4167-a165-1462ab38534a.jpeg
Jeep
 Wrangler
CRD Sport aut.

Solgt

IMG_2766 Stor
Jeep
 Grand Cherokee
Trackhawk
Førstegangsydelse

Solgt

caf40155-1e30-44f7-972b-6250ddbe7f06.jpeg
Jeep
 Wrangler
CRD 200 Rubicon aut.
Førstegangsydelse

Solgt

“Jeep, There Is Only One”​

“Jeep, there is only one” Så stærkt et brand havde Jeep fået skabt tilbage i 00’erne. Branded “Jeep” var blevet synonym for andre konkurrerende SUV’er. Derfor måtte de tage et nyt slogan i brug, nemlig “There is only one”.

Historien med Jeep rækker helt tilbage til 2. Verdenskrig, hvor Willy’s Jeep udgjorde en stor del af det Amerikanske militær.

Efter krigen begyndte Jeep at fokuserer mere på køretøjer til den almene Amerikanske borger og i slutningen af 80’erne indtog Jeep Europa med storm med deres velkendte og stadig aktuelle Cherokee-model. 

I 1996 overtager Poul Larsen A/S Jeep forhandlingen i Aalborg, hvilket vi kunne bryste os med frem til 2011.

Jeep nu som elbil?

Selvom Jeep i dag ofte associeres med store benzinslugene SUV’er, satser Jeep ligesom konkurrenterne, på mere grøn energi. Dette markerede de i 2023, med at præsenterer årets bil i Europa, Jeep Avenger.

Jeep Avenger, er Jeeps første rene el-bil. Bilen er en lille kompakt el-bil, der nok bedst kan sammenlignes med en Audi Q4.

Jeep flexleasing 

Når vi snakker flex leasing og Jeep, er det som udgangspunkt følgende modeller, der er værd at kigge på: Wrangler, Gladiator, Grand Cherokee og Wagoneer. Dette skyldes en større afgiftsfordel, ved at flexlease.

Det er altså disse tre modeller, der er værd at kigge på, såfremt man overvejer flexleasing af en Jeep.

Wrangler-modellen er måske Jeeps mest ikoniske. Dens firkantede design og rå look, trækker karaktertræk helt tilbage fra 2. verdenskrig. Bilen er også den eneste i Jeep’s model portefølje, der kan tage taget af. Som standard er Wrangler-modellen nemlig udstyret med en hard-top. 

Udover at have et mere råt look end sine ”søskende”, er Wrangler-modellen også den, der er bedst egnet til terrænkørsel. Vælger man den i udstyrsmodellen ”Rubicon”, får man den blandt andet med differentialespær og mange andre features, der gør det nemmere at befærde sig i ”hårdt terræn”.

Velkørende SUV 

Gladiator-modellen er den Jeep der læner sig mest op af den karakteristiske Wrangler-model. Faktisk er det sådan at Gladiator-modellen, er bygget på samme platform, men har fået tilkoblet et lad, så den med rette kan kaldes en pick-up.

 Ligesom Wrangler-modellen fås Gladiator-modellen i en masse forskellige udstyrsversioner. Kort sagt er Wrangler og Gladiator-modellerne, Jeeps knapt så raffinerede modeller, der til gengæld hylder historien bag brandet Jeep. 

Grand Cherokee-modellen, er den vi har flest kørende af i vores leasingportefølje. Modellen tåler bedst sammenligning med Mercedes GLE, BMW X5 og Audi Q7. Ligesom de andre modeller, fås Grand Cherokee-modellen i forskellige udstyrs-trim, hvor ”Summit Reserve”-modellen, er for ham eller hende der ikke vil gå ned på udstyr. Grand Cherokee-modellen fås både som benzin, hybrid og diesel. 

I 2024 lanceres den første el-version af Grand Cherokee. Udover af Grand Cherokee- fås i forskellige udstyrs trim, fås den også i en lang version, der muliggør bilen som en 7 personers version.

Jeeps flagskib

Wagoneer-modellen er Jeeps flagskib. I USA er det kun udvalgte Jeep-forhandlere, der er blevet certificeret til at må sælge disse. Når man som kunde i USA køber sin Wagoneer, leveres bilen eksempelvis med fuld tank, den rengøres ved alle services og når bilen er til service tilbydes du som kunde en ekstraordinært gode snacks og drikke mens du venter.

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi det samme til vores Wagoneer-kunder.

Mange vil måske stille spørgsmål tegn til, hvad en Wagoneer. Hvilket er forståeligt, da der i skrivende stund er 0 indregistreret i Danmark. Vi kan derfor med rette sige, at du får en bil naboen i hvert fald ikke har.

Jeep Wagoneer tilbydes med det nyeste og mest innovative udstyr og kan derfor bedst sammenlignes med Mercedes GLS og BMW X7. Wagoneer er dog større og materiale-valget i kabinen, mere eksklusivt og af samme årsag koster den også mere.

Bilen fås både som 5, 6, 7 og 8 personers og derudover fås den kun i en benzinversion. Enten som en 3,0 liters 510 hestekræfters, eller som en 6,4 liters med 471 hestekræfter.

Få garanti på din næste leasingaftale

Når du leaser en Jeep hos Poul Larsen A/S er du dækket ind med vores garanti. Det vil sige, at skulle der opstå nogen uventede udfordringer med bilen, står vi klar til at hjælpe uden beregning. Vores værksted er tæt tilknyttet vores leasing afdeling, hvilket er med til at sikre en nem og problemfri håndtering af eventuelle reklamationer.

Ønsker du at lease din næste Jeep hos Poul Larsen A/S, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.