Privatleasing Porsche 911

Går du med tankerne om at skulle privatlease din kommende Porsche 911, så er vi muligvis det rette match. Udover at Porsche 911 efter manges mening er den smukkeste bil på markedet, har bilen også nogle andre karakteristika, som gør model-rækken helt unik. Nemlig modellens evne til at opretholde værdien.

Poul Larsen A/S har siden 1980 importeret biler fra hovedsageligt Tyskland. Vores netværk i udlandet er et af landets største og når valget skal falde på den rette bil, er vores kriterier de aller højeste. Kriterierne er de højeste netop for at sikre at vores kunder er tilfredse med deres valg af forhandler og ikke mindst bil.

Lige nøjagtigt med en Porsche 911, er det ikke ligegyldigt om man vælger den ene frem for den anden. Der kan være store penge, både at spare og miste når valget af Porsche 911 skal træffes. Porsches 911-modeller har alle ry for at holde værdien godt. Nogle Porsche 911-modeller stiger sågar mere eller mindre i pris.

Hvorvidt din kommende Porsche 911 opretholder sin værdi, afhænger hovedsageligt af sammensætning på udstyr, motor og farvekombination. Disse parametre har alle stor indflydelse på bilens værdi og dens evne til at opretholde værdien.

.. Og det er her vi kommer ind i billedet, gennem mange års handel med netop Porsche 911-rækken, ved vi præcis hvilke modeller der har størst chance for at opretholde værdien, eller endda stige. 

Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker til bilen og kommer efterfølgende med det bedste bud på den ønskede bil. For at skabe de bedste rammer for en aftale, kommer vi også med vores inputs.

Se vores udvalg af Porsche modeller

Porsche Macan Turbo
Porsche
 Macan Turbo
SUV
Førstegangsydelse

Solgt

3c0197af-b8d6-46d5-afb7-978541354618.jpeg
Porsche
 Macan S
D PDK
Førstegangsydelse

Solgt

a9318bc3-2855-42b7-b087-39dce0bf5b20.jpeg
Porsche
 911 Carrera 4S
Coupé
Førstegangsydelse
4.000 Kr. inkl. moms

Solgt

1aa70584-1d48-4e0d-a63f-49298fe53c3a.jpeg
Porsche
 Cayenne Turbo
Tiptr.
Førstegangsydelse

Solgt

b3b0b2d9-ad15-4d66-a8f1-0a3dcb82f396.jpeg
Porsche
 Macan S
D PDK
Førstegangsydelse

Solgt

image00004 (3) Stor
Porsche
 911
Carrera 3.0
Førstegangsydelse

Solgt

Design uden navn (33)
Porsche
 911
Carrera 4 GTS
Førstegangsydelse

Solgt

918eb957-96cf-4b08-aff9-760196a57731.jpeg
Porsche
 911 Carrera 4S
Coupé PDK
Førstegangsydelse

Solgt

be554d7e-e7f1-45a6-aceb-f491ec8fbeb9.jpeg
Porsche
 Macan S
PDK
Førstegangsydelse

Solgt

Finansiel og operationel privatleasing

Når du privatleaser en Porsche 911 hos Poul Larsen A/S, er der to muligheder.

Du kan enten tegne en finansiel flex-leasingaftale eller operationel flex-leasingaftale.

Ved en finansiel flex-leasingaftale indestår du som leasingtager selv for restværdien, derudover afholder du selv service og vedligehold på bilen. Ved en finansiel flex-leasingaftale er det altså dig som leasingtager der enten har en gevinst eller tab, når restværdien skal realiseres. (Som vi i øvrigt altid hjælper med på bedst mulig vis)

Vi tilbyder også en operationel flex-leasingaftale af din kommende Porsche 911. Her skal du som leasingtager, udover at betale udbetaling samt månedlig ydelse, kun betale for:

Vi tilbyder en attraktiv flådeforsikring til alle vores leasingkunder, som sikre vores kunder en fast lav pris uanset køretøj. 

Der er tre typer ejerafgift som skal betales uanset om du køber eller leaser en bil (Vægtafgift, Grøn ejerafgift, CO2 ejerafgift)

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skaffe nye dæk hjem når de gamle skal udskiftes. 

Får priser på dæk via lager@poullarsenas.dk

Få et brændstofskort og opnå rabatter og besparelser på sigt.

Her er service og eventuelle reparationer altså altid inkluderet. Desuden indestår vi for restværdien, når leasingaftalen er udløbet. 

Det betyder at du inden aftalen indgåelse ved præcist, hvad din kommende leasingaftale kommer til at koste. 

En operationel flexleasing aftale bidrager kort sagt til sikkerhed i dit private budget.

Garanti på din Porsche 911

Når du i samarbejde med os privatleaser en Porsche 911 hos os, er der som udgangspunkt altid 1 års garanti, i modsætning til mange af vores konkurrenter.

Vores garanti dækker alle vitale komponenter såsom motor, gearkasse, hjulophæng og elektroniske dele. Vi kan tilbyde garantien, da vi for det første kender mange af vores leverandører, og derudover går vi altid vores leasingbiler grundigt igennem inden nøglerne overdrages til din nye Porsche 911.

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi desuden udvidet garanti på din Porsche 911, såfremt dette ønskes. Det tilbyder vi i øvrigt på alle vores leasingbiler ind til de er 8 år gamle eller har kørt 180.000 km. 

Når det drejer sig om Porsche 911, gælder dette som udgangspunkt også. Dog tillader vi os at vurdere den enkelte bil, så der kan forekomme undtagelser, hvor vi er villige til at give mere end 8 års garanti eller 180.000 km.

Skulle uheldet være ude, er det til dig som leasingtagers fordel, at vi har tilknyttet værksted, der sikrer en nem og gnidningsfri udbedring af hvad der måtte have været galt.

Privatlease din Porsche 911 hos Poul Larsen A/S

Vores leasingkonsulenter sidder klar til at hjælpe dig, når valget skal falde på din kommende Porsche 911.

De sidder klar til at rådgive dig i forhold til valg af bil og valg af privatleasingaftale.

De kan fanges på telefon eller mail alle ugens dage:

Får et uforpligtende tilbud på din næste leasingbil her.

Hvad sker der når jeg har trykket “Send besked”?

Når du har udfyldt kontaktformularen og trykket “Send besked” vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af en af vores sælgere, som derefter vil beregnet et uforpligtende leasingtilbud på din næste drømmebil.