Leasing af varebil – Poul Larsen A/S

Du kender muligvis til operationel leasing af personbiler, men har du også hørt at Poul Larsen A/S tilbyder operationel leasing af varebiler? Det lyder måske mærkeligt, men en stor del af vores operationelt leasede biler er varebiler.

Men hvad er operationel leasing egentlig?

Kort sagt er det leasing uden uønskede udgifter, for dig som leasingtager. En operationel leasingaftale kan også minde meget om at leje en bil.

Vi som leasinggiver stiller garanti på varebilen i hele leasingperioden og derudover afholder vi service samt eventuelle reparationer i hele perioden. Sidst men ikke mindst indestår vi for bilens restværdi. Alt dette mod en udbetaling og fast månedlig leasingydelse i hele leasingperioden.

Med en operationel leasingaftale sikrer du dig og din forretning budgetsikkerhed.

Hvad sker der når leasingaftalen udløber?

I modsætning til finansiel leasing, som Poul Larsen A/S i øvrigt også tilbyder, har du IKKE en restværdi at skulle indestå for når leasingaftalen udløber. Varebilen leveres blot tilbage efter endt leasingperiode og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe med en ny varebil, en forlængelse af leasingaftalen eller noget helt tredje.

Hvorfor skal jeg vælge operationel varebil leasing?

Du skal vælge en operationel varebil leasing, såfremt du ønsker at vide præcist hvad det koster at have bil i din virksomhed. Derudover skal du vælge det, hvis du ikke ønsker nogen ubehagelige økonomiske overraskelser. Udover at en operationel leasing aftale giver et godt økonomisk overblik, giver det også dig som leasingtager noget bekvemmelighed.

Vi tilbyder nemlig lånebil, når din varebil er på værksted. På den måde kan du sikre driften i din forretning.

Hvilke type varebiler leaser vi?

Hos Poul Larsen A/S tilbyder vi leasing af alle typer varebiler til almindeligt B kørekort. Det vil sige alt fra den lille varevogn i form af en Ford Fiesta og helt op til en lang og høj Mercedes Sprinter.

Vores eneste krav er at den leasede varebil ikke er ældre end 8 år og ikke har kørt mere end 80.000 km. ved leasingaftalens indgåelse. Vores varebils portefølje spænder bredt og derfor har vi nedenfor skrevet lidt om de forskellige typer varebiler.

Peugeot leasing

Peugeot tilbyder 3 varebiler, som er efterspurgt meget i vores forretning. Peugeot Partner som er Peugeots mindste varebil, Peugeot Boxer som er Peugeots største varebil og imellem disse to finder man Peugeot Expert. Alle Peugeots varebiler fås som el drevet. Disse modeller tilbyder vi selvfølgelig også på en attraktiv operationel leasing. Vi tilbyder alle modellerne med udstyr skræddersyet, netop til dig og din forretnings behov.

Opel leasing

Opel Combo, Opel Vivaro og Opel Movano, er navnet på Opels tre varebiler, som vi naturligvis også tilbyder på en operationel leasing aftale. Opel Combo er Opels mindste model, Opel Movano er den største og Opel Vivaro er størrelsesmæssigt i mellem disse to. Alle Opels modeller fås med elmotor og disse tilbyder vi naturligvis også på en attraktiv operationel leasing.

Citroen leasing

Citroën Berlingo, Citroën Jumpy og Citroën Jumper er navnene på Citroëns tre varebiler, som vi selvfølgelig også tilbyder på en operationel leasing aftale. Citroën Berlingo er Citroëns mindste model, Citroën Jumper er den største, og Citroën Jumpy er størrelsesmæssigt placeret mellem disse to. Alle Citroëns modeller fås med elmotor, og disse tilbyder vi selvfølgelig også på en attraktiv operationel leasing.

Volkswagen leasing

Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter og Volkswagen Crafter, er navnene på Volkswagens varebiler Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter og Volkswagen Crafter fås som el og diesel. Derudover fås Volkswagen Caddy også som ren benzin. Volkswagen har derudover også lavet den karakteristiske ID.Buzz, som kører på ren el. Vi står klar til at leverer netop den Volkswagen, som passer dig og din forretning bedst.

Toyota leasing

Toyota ProAce City og Toyota ProAce er navnene på Toyota kassevogne som vi selvfølgelig også tilbyder på en operationel leasingaftale. Toyota ProAce City er Toyotas mindste model og Toyota Proace er Toyotas største. Begge Toyotas modeller fås med elmotor, og disse tilbyder vi selvfølgelig også på en attraktiv operationel leasing.

I modsætning til Peugeot, Opel og Citroën, laver Toyota ikke en varebil på størrelse med Boxer, Movano og Jumper. I stedet tilbyder Toyota, deres verdenskendte Toyota Hilux. Denne er kendt verden over, for dens maskuline design og ikke mindst holdbarhed.

Fun Fact – Fælles for kassebilerne hos Peugeot, Opel, Citroën og Toyota, er at de alle er bygget op på samme platform. Faktisk er mange af eksteriør- og interiør delene de samme og derudover er det også samme motorer, mærkerne benytter sig af. Både når der er tale om deres el-, men også dieselmotorer.

Mercedes leasing

Mercedes tilbyder et af markedets dyreste varebiler, men også – efter vores mening – bedste og mest komfortable varebiler. Vælger du gennem os, en lille varevogn hos Mercedes, får du en Mercedes Citan. Citan fås kun med en 1,5 liters Renault diesel motor eller en elmotor.

Mercedes Vito er navnet på nummeret større. Vito fås også som elbil og derudover med en 1,6, 1,8, 2,0 og 2,2 liters dieselmotor.

Mercedes’ største model er Mercedes Sprinter. Sprinter modellen fås også med både el- og dieselmotor. Mercedes Sprinter er kendt for sin høje komfort i klassen og derudover fås den også med et hav af komfort udstyr. Mercedes er det perfekte mærke til det firma, der kører mange kilometer.

Renault leasing

Renault Express, Renault Kangoo, Renault Trafic og Renault Master er navnene på Renaults varebiler. Renault kører med et unikt design tilhørende Renault selv og ligesom mange af konkurrenterne, tilbyder de alle deres modeller, bortset fra Renault Express, med el-motor. Vi tilbyder alle Renaults modeller på operationel leasing, i alle farver og med udstyr, der passer netop din forretnings behov.

Ford Transit leasing

Ford er det sidste varebilsmærke, som vi har i vores leasing portefølje. Og det er også netop Ford’s kassevogne, vi har flest kunder der har valgt. Måske fordi man efter vores mening får meget varebil for pengene. Transit er model betegnelsen for Fords varebiler. Rettere sagt hedder alle Fords varebiler Ford Transit. Den efterfølgende betegnelse, afgør hvorvidt der er tale om en lille, mellemstor eller stor Ford Transit.

Ford Transit laves i fire størrelser, nedenfor oplistet efter størrelse:

 • Ford Transit Courier
  • Ford Transit Courier fås både som diesel og benzin.

 • Ford Transit Connect
  • Ford Transit Connect fås både som diesel og benzin.

 • Ford Transit Custom
  • Ford Transit Custom fås som diesel, hybrid og el.

 • Ford Transit
  • Den største og “one and only” Transit fås som diesel og el.

Ford Transit modellerne er kendte for deres gode kørekomfort, gode pris og derudover er der mulighed for at skræddersy bilen til netop din virksomheds behov qua det store modelprogram som Ford Transit tilbyder.

Vi leaser alle mærker

Fælles for alle varebiler, er at vi tilbyder både finansiel leasing og operationel leasing af alle mærker og modeller. Vi er ikke låst til et bestemt mærke, hvilket er med til at sikre dig som kunde, en god og reel rådgivning, når valget af den rette varebil skal træffes. Der kan nemlig være mange fordele og ulemper, når valget skal falde på din virksomheds kommende varebil.

Leveringstid

Det kan for nogen måske virke mærkeligt at vi er gode til at lease varebiler, når vores varebilslager er begrænset. Dette ser vi kun som en fordel. Ved hjælp af vores netværk i hele Europa, kan vi have dig ude at køre på under 1 uge. Vi har ikke skulle finansiere en lagerbeholdning og dermed kan du lease din varebil billigere.

Indretning af varebil

Når valget af den rette varebil er truffet, kan det ofte være vigtigt med den rette rådgivning i forbindelse med indretning af ladrummet. Den rette indretning kan være med til at spare tid og dermed penge. Vi står klar til at imødekomme netop din virksomheds behov, når varebilen skal indrettes.

Foliering af varebil

Når varebilen er fundet og der er kommet styr på bilens indretning. Kan du som leasingtager med fordel vælge at få bilen folieret. Udover en pæn og præsentabel eksponering i bybilledet, har en foliering også en beskyttende effekt mod små ridser. Ved at foliere bilen, beskytter du altså bilens lak og oven i købet kan din varebil have dit firma logo på siden samtidig. Vi tilbyder medfinansiering af folie i den operationelle erhvervsleasing aftale.

Er det muligt at opsige sin operationelle leasingaftale før tid?

Når du tegner en operationel erhvervsleasing aftale hos Poul Larsen A/S, er der altid mulighed for at opsige aftalen før tid. Der er altså ingen binding når du leaser varebiler hos os. Opsiges en leasingaftale før tid, vil der blive lavet en opgørelse, hvor du som leasingtager enten kan have penge til gode eller skulle betale. Dette afhænger af udbetalingens størrelse.

Restværdi

Mange bliver afskrækket ved ordet “restværdi”. Pr. definition er restværdien, den værdi man indestår for, efter endt leasingperiode ved finansiel leasing. Men når der er tale om operationel leasing, er der ingen grund til at være nervøs. Her indestår vi som leasingiver for bilens restværdi. Du skal altså bare levere bilen tilbage efter endt leasingperiode.

Hvilken stand skal varebilen leveres tilbage i?

Dette afhænger meget af varebilens stand ved udlevering, såfremt der er tale om brugte varebiler. Inden udlevering laves der altid en rapport, der definerer bilens stand. På den måde ved på leasingtager og leasinggiver hvilke evt. buler og ridser bilen havde ved udlevering. Hos Poul Larsen A/S er vi naturligvis klar over at der er slitage og vil være brugstegn når leasingperioden er overstået.

Hvis bilen under leasingperioden eksempelvis er til service og mekanikeren kan se, at der er tegn på mislighold af varebilen, vil vi også underrette leasingtager. Dette for at undgå en unødvendig stor regning.

Hvor lang tid varer en operationel leasing aftale?

En operationel leasingaftale kan teoretisk set være i alt fra 1 måned til 60 måneder. Vi forsøger altid så vidt muligt at lave den længde leasingaftale, der passer vores leasingkunder bedst. Dette kommer vi altid frem til ved hjælp af en tæt dialog, for på den måde at finde ud af hvilken længde aftale der passer dit firma bedst.

Service og reparationsaftale

Når man leaser sin varebil på en operationel erhvervsleasing aftale hos Poul Larsen A/S er service og reparationsaftale altid inkluderet. Dette er os som leasinggivers garanti og dig som leasingtagers garanti. Når man har en service- og reparationsaftale betyder det at service og vedligehold af bilen er inkluderet. Derudover er eventuelle reparationer også inkluderet. Dette er din garanti for at du ikke pludselig skal betale for noget uventet. En service- og reparationsaftale kan også ses, som en slags forsikring.

Sommer- og vinterhjul

Sommer- og vinterhjul kan man vælge at medfinansiere. Som udgangspunkt er der kun ét sæt dæk inkluderet i vores operationelle leasingaftale. Et alternativ kan være at få medfinansieret helårsdæk, hvilket sparer din forretning for tiden på værkstedet 2 gange pr. år.

Værksteder i hele landet

Hos Poul Larsen A/S samarbejder vi med værksteder i hele landet. Dette kan du med fordel gøre brug af, når du har en operationel leasing hos os. Vi samarbejder med værksteder i følgende byer: Risskov, Odense, Slagelse og København. Derudover er du også altid velkommen til at gøre brug af vores eget værksted lokaliseret i Aalborg.

Det med småt

med leasing. Derfor kommer der her “det med småt”. Når man tegner en operationel leasing aftale hos Poul Larsen A/S, er der udover udbetaling og månedlig ydelse fire ting, der som udgangspunkt også skal betales:

 • Dæk
 • Forsikring
 • Vægtafgift
 • Brændstof

Dæk og forsikring kan man vælge at medfinansiere i den månedlige ydelse. Vægtafgift og brændstof afholdes dog af leasingtager selv.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til operationel leasing er du altid velkommen til at kontakte salgsafdelingen, der sidder klar til at hjælpe på bedst muligvis:

98 11 41 39

salg@poullarsenas.dk

Gammel Gugvej 59, 9000 Aalborg

Flere
Blog indlæg